Cum pun pluginuri?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Pluginurile le bagi in plugins (fisierele .jar), dai restart sa se creeze directorul lor iar in acel director se va creea un fisier de config (depinde de plugin).
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
- BANNED
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Salut, dah asa se face, dar depinde eu la serverul meu de 1.0.0 nu am avut foldarul Plugins numa in 1.8.1. Cred ca nu am avut fisierele bune. Sarbatori Fericite !

anunturi/cautam-moderatori-forum-cu-cerinte-t12229.html - Recruţări Moderatori.
anunturi/cumpara-server-minecraft-la-noi-t11950.html - Cumpara server Minecraft.

- skill 0
-
- Registered for: 13 years 5 months
- 13
Eu cred , ca daca vrei sa iti faci un server trebuie sa ai ceva cunostiinte ... pana atunci trebuie sa ,,furi'' meserie de la ceilalti ! Eu nu am aplicat asta , din a 2-a zi de joc am un server si sunt mandru de comunitatea mea ... so te sfatuiesc sa iti cauti un master !