Frostrunner nu ma ajuta cu nimic ca te descurci la circuite in minecraft

... sorry!
Update: Am schimbat complet platforma jocului si modul lui de a fi jucat + un nou design:
Acolo jos sunt niste butoane am scris cu ele ceva in paint ca sa va faceti o idee ce vor fi.
Vi se pare mai bun designu ? eu zic ca nu mai e asa ingramadit si arata mai bine, mai usor de folosit.
In 6 dau teza la romana si dupaia ma scap, am sa incerc sa scot un DEMO pana la anu pentru voi ca sa testati jocul dar ATENTIE: Nu cred ca o sa las decat pe primi 20 iar dupaia inchid inregistrarile !
PS: Demo-ul nu o sa contina nici 1 sfert din functiile complete ale jocului dar vreau sa il scot ca sa va faceti o impresie/idee
Poveste:
Steve(tu, playerul) ajunge intr-o lume pustie , fara orase , locuitori etc. el trebuie sa isi construiasca o locuinta si incet cu incet sa faca un oras , un imperiu etc. insa in fiecare seara trebuie sa se apere de monstrii care vor sa il omoare ! De aceea el a inceput sa foloseasca niste vraji cu care sa ii invinga odata pentru totdeauna.
Despre joc: Tu trebuie sa deblochezi cat mai multe vraji (cu misiuni) si la fiecare lupta alegi 5 dintre ele pe care le vei folosi in lupta. Vei putea sa te bati cu monstrii sau cu alti playeri si multe altele.
Mai multe nu va pot spune !