Salutare, doresc sa stiu si eu in ce program pot face urmatoarele:
- pozele sa fie atasate ca intr-o carte si sa pot scrie sub poza sau deasupra pozei un text
- neaparat sa fie sub forma de carte
Am nevoie mare pentru engleza, multumesc.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥ Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici! Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Nu doresc sa fie facut in Power Point, arata urat, eu doresc sa il fac sub forma de film care sa il deschid intr-un media player.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥ Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici! Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Acum se instaleaza Microsoft Office Word 2007, pot creea deci ca o carte un video in acest program ?