Lets play
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +2
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 9 months
- 13
Salut o serie de lets pleye in minecraft facute de mine:
&^&^*
sper sa va placa nu uitati subscriere like and comment
&^&^*
sper sa va placa nu uitati subscriere like and comment

- Fondator
- Registered for: 14 years 1 month
- 14
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- BANNED
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
mapa intradevar nu este sub nicio forma facuta de tine iar faza ca am facuto acum muuuuuuuuult timo sa le-o zici copiilor de 4ani
))

Nume: MyStErYd
Varsta: 16 ani
- Fost Moderator
-
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Te-as injura si aici..dar mai am un warn si iau ban,nu ca ar conta..nu mai valorez 2 lei aici.
Bai,nici eu nu pot spune ca aia e mapa mea..eu doar am modificat originalu originalelor cu niste chestii.tu,ai luat o mapa modificata de mine,ai mai facut 2 chestii pe acolosa ai LASAT ACELEASI CERINTE FACUTE DE MINE si zici ca e mapa ta.ma spargi.ai si sters comentariu care ti l-am dat la video de rusine.esti slab.
Bai,nici eu nu pot spune ca aia e mapa mea..eu doar am modificat originalu originalelor cu niste chestii.tu,ai luat o mapa modificata de mine,ai mai facut 2 chestii pe acolosa ai LASAT ACELEASI CERINTE FACUTE DE MINE si zici ca e mapa ta.ma spargi.ai si sters comentariu care ti l-am dat la video de rusine.esti slab.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- skill +2
-
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
Subscriu la tot ce a spus zipper + inca cateva mici detalii.Zipper wrote:Te-as injura si aici..dar mai am un warn si iau ban,nu ca ar conta..nu mai valorez 2 lei aici.
engleze 5 - 0 tu
folosti moduri
daca chiar vroiai sa iasa ceva bine, iti ascundeai modul si toate acealea inainte de a incepe sa filmezi
a, si inca ceva; la profil scrie ca ai 17 ani

- full skill
-
- 13
5. Restrictii reclame :
a) Reclama este permisa in subiecte atat timp cat ele au legatura cu idea care se discuta.
b) Reclama NU este permisa in campurile personale gen: Locatie.
c) Nu aveti voie sa deschideti topicuri cu referire exacta la un site in scopul obtinerii de vizite, se considera reclama !
a) Reclama este permisa in subiecte atat timp cat ele au legatura cu idea care se discuta.
b) Reclama NU este permisa in campurile personale gen: Locatie.
c) Nu aveti voie sa deschideti topicuri cu referire exacta la un site in scopul obtinerii de vizite, se considera reclama !
- Fondator
- Registered for: 14 years 1 month
- 14
inchis
Citeste cu atentie :
respecta regulamentul.
respecta regulamentul.