[Insula Dramei Totale] Mapperi.
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
Forum rules
Ajutor la propriul tau server aici: ajutor-server/
Ajutor la jocul Minecraft aici: ajutor-joc/
Ajutor la propriul tau server aici: ajutor-server/
Ajutor la jocul Minecraft aici: ajutor-joc/

- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- skill +1
-
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
Nume: bZk ,daca e vreo problema ca nu am minecraftul premium, am un cont cu numele xaty.
Varsta: 14 ani
Experienta MC: Joc de prin aprilie spre mai 2011
Creatii facute de tine: Nu am facut creatii deoarece, era cam obositor si trebuia multa munca.Am internet de la rds si nu merge sa tin un server...Dura ceva pana faceam drumul drept ca sa construiesc ceva.Am facut aceasta pentru serverul minecraft-romania si mi s-a parut foarte greu deoarece l-am facut in creative...A durat mult pana am facut acea placa pe care am asezat literele.
P.S: Daca ar fi sa mi se accepte cererea, sa imi dati niste id-uri de skype/un ip de team speak ca sa ne putem organiza cum trebuie.
Varsta: 14 ani
Experienta MC: Joc de prin aprilie spre mai 2011
Creatii facute de tine: Nu am facut creatii deoarece, era cam obositor si trebuia multa munca.Am internet de la rds si nu merge sa tin un server...Dura ceva pana faceam drumul drept ca sa construiesc ceva.Am facut aceasta pentru serverul minecraft-romania si mi s-a parut foarte greu deoarece l-am facut in creative...A durat mult pana am facut acea placa pe care am asezat literele.
P.S: Daca ar fi sa mi se accepte cererea, sa imi dati niste id-uri de skype/un ip de team speak ca sa ne putem organiza cum trebuie.
In-game name: arkaN
We have to look for the facts, not words.
Actions speak louder than words.
We have to look for the facts, not words.
Actions speak louder than words.
- skill 0
-
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Nume:Siridar (nume in joc)
Varsta:14
Experienta MC:1-2 ani (am si 4 conturi minecraft
)
Creatii facute de tine:pai am facut creatii din redstone capcane usi secrete...etc,am chiar propriul adventure map ...si multe altele
nu am timp sa pun poze sau sa scriu romane despre creatiile mele 
Varsta:14
Experienta MC:1-2 ani (am si 4 conturi minecraft

Creatii facute de tine:pai am facut creatii din redstone capcane usi secrete...etc,am chiar propriul adventure map ...si multe altele

- skill +2
-
- 13
Nume: deluxe
Varsta: 11
Experienta MC: 1 an
Creatii facute de tine: hotele,case,un orasel mic (facut pe 1.7) ...mai bun sunt la ideei
Varsta: 11
Experienta MC: 1 an

Creatii facute de tine: hotele,case,un orasel mic (facut pe 1.7) ...mai bun sunt la ideei

- skill +3
-
- Registered for: 13 years 9 months
- 13
Avem nevoie azi de 3 oameni dupa forum:
AviatorGaming
Deluxe (optional
)
SiriDar(leryss22)
Va astept pe serverul de ts!
Trimiteti PM pentru IP de la sv.
AviatorGaming
Deluxe (optional

SiriDar(leryss22)
Va astept pe serverul de ts!
Trimiteti PM pentru IP de la sv.

- skill +2
-
- Registered for: 13 years 8 months
- 13
Nume: luci999 ( in joc ) , Luci (in realitate )
Varsta:13 ani
Experienta MC: de la 1.6.6 pana acum...
Creatii facute de tine: Arena PVP ,Orase pentru server ,Orase medievale ,Hoteluri si multe altele .Dar nu am poze
P.S. : Daca ma acceptati va promit ca o sa fac tot ce trebuie si daca nu ati inceput inca mapa uitati un seed foarte tare Seed : 7734790277454442365
Multumesc.

Varsta:13 ani
Experienta MC: de la 1.6.6 pana acum...
Creatii facute de tine: Arena PVP ,Orase pentru server ,Orase medievale ,Hoteluri si multe altele .Dar nu am poze

P.S. : Daca ma acceptati va promit ca o sa fac tot ce trebuie si daca nu ati inceput inca mapa uitati un seed foarte tare Seed : 7734790277454442365
Multumesc.

- skill 0
-
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Nume: Gannicus (in realitate Adrian)
Varsta: 15
Experienta MC: De la 1.4
Creatii facute de tine: Pai pot sa fac case ca in genu asta:

Uploaded with ImageShack.us
Varsta: 15
Experienta MC: De la 1.4
Creatii facute de tine: Pai pot sa fac case ca in genu asta:

Uploaded with ImageShack.us

- skill +2
-
- 13
Ok, pana acuma avem:
- orasul, barca invinsiilor, casele echipelor, casa coordonatorilor, cantina O.o, faimosul WC de interviuri
- doua locuri unde fiecare echipa isi va trimite doi jucatori pentru a ajunge la imunitate (diamant); acestia au 1 viata, daca mor, alti 2 jucatori din acea echipa vor fii trimisi si li se vor scadea puncte pretioase !, un labirint in care fiecare echipa isi va trimite cel mai bun jucator sa gaseasca iesirea si tot odata imunitatea (diamantul)
imunitatea consta in sansa de pastrare a toti membrilor.
Avem nevoie de:
1-2 cameramani (in cazul in care vom filma tot si vom pune pe canalul de youtube al comunitatii romanianminecraft, poze pe facebook, twitter etc..)
8 playeri (minimum!)
10 playeri (5 rosii - 5 albastri)
16 playeri (8 rosii - 8 albastri)
20 playeri (10 rosii - 10 albastri)
In loc de rosu respectiv albastru o sa ne gandim la nume pentru echipe.
- orasul, barca invinsiilor, casele echipelor, casa coordonatorilor, cantina O.o, faimosul WC de interviuri
- doua locuri unde fiecare echipa isi va trimite doi jucatori pentru a ajunge la imunitate (diamant); acestia au 1 viata, daca mor, alti 2 jucatori din acea echipa vor fii trimisi si li se vor scadea puncte pretioase !, un labirint in care fiecare echipa isi va trimite cel mai bun jucator sa gaseasca iesirea si tot odata imunitatea (diamantul)
imunitatea consta in sansa de pastrare a toti membrilor.
Avem nevoie de:
1-2 cameramani (in cazul in care vom filma tot si vom pune pe canalul de youtube al comunitatii romanianminecraft, poze pe facebook, twitter etc..)
8 playeri (minimum!)
10 playeri (5 rosii - 5 albastri)
16 playeri (8 rosii - 8 albastri)
20 playeri (10 rosii - 10 albastri)
In loc de rosu respectiv albastru o sa ne gandim la nume pentru echipe.