Ce inseamna Minecraft pentru voi?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Salutare sunt SpringsTea si am auzit diverse chestii despre ce inseamna minecraft pt anumite persoane,acum...as vrea sa lasati aici fiecare cate un replay in care sa spuneti ce inseamna cu adevarat minecraft pentru voi.
Am sa incep nou : Pentru mine inseamna un nou stil de viata cu forme cubice
Am sa incep nou : Pentru mine inseamna un nou stil de viata cu forme cubice
Manele ie viata mea!

- full skill
-
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Pentru mine este un joc mai diferit decat celelalte, unul care rar il mai intalnesti si este foarte atractiv. Rau e ca romanii ca pe orice joc fac aceleasi prostii, hack-uri, injurii si nesimtire. Probabil cei cu cont premium ce au mai intrat pe serverele straine stiu cum sunt oamenii de acolo si de aici.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
- skill +3
-
- Registered for: 13 years 9 months
- 13
pentru mine minecraft e ca o portie de pizza cu ton si cu sos dulce (care imi place la nebunie);mai e o pauza creativa si ma umple de imaginatie;in lumea digitala pt mine inseamna totul 

- skill 0
-
- 13
Locul in care imaginatia mea zboara pe campii prin munti sau prin desert.. ^^

- skill +2
-
- Registered for: 13 years 8 months
- 13
- Status: Hard Work On Forum.
I'm back! - Location: Romania!
Un joc ca oricare altul care imi dezolvata stilul artisitic al vietii si noi caii de gaming
Nume in joc : teemolegend
Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC
Regulament forum: viewtopic.php?f=21&t=104
Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC
Regulament forum: viewtopic.php?f=21&t=104