Ajutor Server

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 6 months
13

Ajutor Server Post by PuffMC »

M-am luat dupa video-uri,si mai era o postare pe aici cu un server gata facut,mi-au dat si prietenii un server gata facut si nu merge nimic,doar eu pot intra pe el,nu am router...
Daca vrea sa intre cineva ii apare o eroare
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 9 months
13

Re: Ajutor Server Post by crizzatu »

Pai daca ai router normal ca nu tii merge incearca sa faci pe hamachi !
Deci creezi un network pe hamachi ei ip ala care til da la cont iar dupa il bagi in server.properties iar dupa dai la prieteni tai numele network-ului si parola si ei se vor loga pe network dupa ii dai ip-u ala de la hamachi si ei il baga in minecraft si gata merge 100% 100%
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: Ajutor Server Post by PuffMC »

crizzatu wrote:Pai daca ai router normal ca nu tii merge incearca sa faci pe hamachi !
Deci creezi un network pe hamachi ei ip ala care til da la cont iar dupa il bagi in server.properties iar dupa dai la prieteni tai numele network-ului si parola si ei se vor loga pe network dupa ii dai ip-u ala de la hamachi si ei il baga in minecraft si gata merge 100% 100%
am zis ca nu am router!!!!!!!!!!!!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”