Intrebare harta - MC 1.9

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
Status: Offline
Registered for: 13 years 7 months
13
Status: Omul cu serverele.

Intrebare harta - MC 1.9 Post by Giuseppe »

Salut, dupa cum stiti in cateva zile ar trebuii sa apara si 1.9, cand voi face trecerea la 1.9 pot aplica vreo metoda sa pot baga harta veche macar cu spawn-ul? Din cate am inteles vor fi texturi noi si deaceea eu ma gandesc ca nu va fi bine doar daca nu se va actualiza singura cand o bag pe server.
As putea folosii MC Edit-ul pentru a porta spawn-ul pe o harta noua iar acea harta noua sa o introduc pe server?

Multumesc!
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
full skill
full skill
Registered for: 13 years 10 months
13
Status: TERRARIA FTW! ^^

Re: Intrebare harta - MC 1.9 Post by LaVrajeala »

Adica cand se va scoate serverul 1.9 sa faci serverul cu mapa actuala?
Daca da salveaza folderul cu mapa pe desktop si cand iei serverul 1.9 stergi mapa pe care o are si introduci mapa de pe desktop,si intri in server properties si te uiti la 'level-name' si cum scrie acolo asa trebuie sa redenumesti folderul cu mapa veche.
Eu asa fac cand bag harti creeate de alti pt a juca cu prieteni gen skyblock sau survival island. Nu vad de ce nu ar merge asa!
Image

[spoiler]
[/spoiler]

9GAG, THE SOUL EATER
Click here => http://adf.ly/Ig6gn

Caut pe cineva cu care sa joc Battlefield Bad Company 2. Daca are cineva chef contactatima cu un pm aici sau pe fb la Cosmin Ciucioiu ^^
full skill
full skill
13

Re: Intrebare harta - MC 1.9 Post by Giuseppe »

Pai se zvoneste ca se vor schimba multe texturi si deaceea cred ca va da erroare harta pentru ca stiu si eu faza cu rebagatul hartii.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
full skill
full skill
Registered for: 13 years 10 months
13
Status: TERRARIA FTW! ^^

Re: Intrebare harta - MC 1.9 Post by LaVrajeala »

Aham, naspa atunci,incearca asa daca nu :-??
Image

[spoiler]
[/spoiler]

9GAG, THE SOUL EATER
Click here => http://adf.ly/Ig6gn

Caut pe cineva cu care sa joc Battlefield Bad Company 2. Daca are cineva chef contactatima cu un pm aici sau pe fb la Cosmin Ciucioiu ^^
full skill
full skill
13

Re: Intrebare harta - MC 1.9 Post by Giuseppe »

Voi incerca azi pe un server de MC 1.9 la mine in calculator, multumesc mult!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”