Bataie de joc !

Aici putem vorbi despre orice in limita bunului simt bineinteles.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 9 months
13

Bataie de joc ! Post by crizzatu »

Deja suntem o bataie de joc ! Ce fac aia de la host se scarpina in fund si asteapta sa nu ii mai manance ?
Degeaba miam luat host daca nu merge srv :)) Indata vine ziua platii si ce facem ? Am stat 2 - 3 zile cu srv deschis si dupa pauza motivele fiind : 1. Inteleg ca ati avut trb cu dedicatul si lati facut sa mearga mai bine !
2. Inteleg ca hostu are probleme dar cat sta 1 sapt ? de duminica trecuta nu mai merge sau Sambata ? In fine ...

Rezolvati mai repede problema asta !
Daca nu sau pierdut date ce pana mea fac aia ?
Puteti sami dati ce vreti voi Warn , Ban etc... Dar asta e adevarul !!
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13
Status: Omul cu serverele.

Re: Bataie de joc ! Post by Giuseppe »

Cu rabdarea treci si marea, tu nu ai de unde sa stii ce fac cei de la host si ii judeci asa dupa cum vrei tu, pe Mafios nu are rost sa il amesteci in toata aceasta treaba pentru ca vezi nici serverul lui nu merge, daca mergea al lui si ale noastre mergeau, nu prea are rost sa judeci niste persoane inaintate mintal fata de tine, decat sa iti irosesti cateva minute din viata citind o carte de romana (ai mare nevoie), a trebuit tu sa faci acest post inteligent, vai vai..
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
skill 0
skill 0
13

Re: Bataie de joc ! Post by crizzatu »

Pai cu Mafios nu am treaba dar ma inerveaza chestia ca ca imediat va sosi data platii si cat am avut srv deschis 2 sapt ?
skill 0
skill 0
13

Zoom ia taci tu trb chiar sa te bagi in seama ? esti un cacat pe langa mine team ajutat cu serverul destul de mult si pana la urma miai dat ban ca teai saturat de mine si cumva eu am fost prostu tau totusi am avut incredere in tine ! Nu stii sa te uiti intr-un amarat de log ! Admini isi bat joc de tine pe chat si toate cele !
Last edited by Mafios_X on 04 Nov 2011, 22:40, edited 1 time in total.
Reason: Ai primit warn pentru limbaj !
full skill
full skill
13

Ai grija cum vorbesti, nu ai dreptul sa ma judeci pentru ca nu ma cunosti + te-am zburat de pe server pentru un motiv care ar trebuii sa il stii. Gata cu off-ul pentru ca vom fi sanctionati.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
skill 0
skill 0
13

Ba tu taci acolo ! Eu am fost baietas cu tine daca tu esti pr*** ce stati fac ! Hai pa !
Fondator
Fondator
Registered for: 14 years 1 month
14
Mafios_X’s avatar
Loading…

Re: Bataie de joc ! Post by Mafios_X »

crizzatu, nu inteleg ce-i cu postul acesta ! Daca il faci rezolvi ceva ? Puteai discuta direct cu mine cand terminam, vazand ca problema ta este plata !

Ai avut serverul 1 saptamana jumate inchis, deci vei avea + 12-13 zile, stai linistit, nu suntem asa nesimtiti.
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !

respecta regulamentul.
skill 0
skill 0
13

Pai nu am asa multi bani pentru ca intretin pe langa si un server de cs si mna am facut si cerere de administrare gratuita ! A si faza cu Zoom asta e adevarul se foloseste de voi ;) Macar demi spunea in fata pleaca de pe server ca nu mai am nevoie de tine si intelegeam dar nici asa sa imi daie ban ;)
full skill
full skill
13

crizzatu wrote:Pai nu am asa multi bani pentru ca intretin pe langa si un server de cs si mna am facut si cerere de administrare gratuita ! A si faza cu Zoom asta e adevarul se foloseste de voi ;) Macar demi spunea in fata pleaca de pe server ca nu mai am nevoie de tine si intelegeam dar nici asa sa imi daie ban ;)
Bai omule dar tu intreci deja masura, cum adica ma folosesc de ei? Daca observa Mafios acest lucru imi si lua serverul, stai linistit + nu mai aveam jucatori fideli vreo 30 zilnic fata de tine care ai vreo 5 + ai luat ban pentru prostia ce ai facut-o pe server, logul spunea totul, rog un admin sa il potoleasca pe acest baiat fara putine maniere.
skill 0
skill 0
13

Re: Bataie de joc ! Post by SpringsTea »

ce va certati mah frate atata,mah intelege ca mafios are o problema cu hostingul si va dura cewa mai mult ca are si el mai multe probleme u akm ce vrei sa fie ca radu un disperat care sa stea numai la pc si sa faca burta incat sa nu mai incapa pe scaun.asteapta si o sa se rezolva,a zis ca o sa iti acorde in + acele zile peirdute cat a fsot hostul down si gt ce faci atata tam tam,pe bune acum
Manele ie viata mea!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii generale”