Diferenta membrilor

Aici putem vorbi despre orice in limita bunului simt bineinteles.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +4
skill +4
Status: Offline
Registered for: 13 years 8 months
13
Status: Custom maps everywhere D:

Re: Diferenta membrilor Post by FizZmc »

Intradevar dreptate graiesti :D
addict: aia care au facut topicul pe srv rival au furat numele lui Mafios_X ca sa minta pe forumul lor :ymsick:
Mda, si ZoomLess avea dreptate, ar fi trebuit ca cerinta care arata ca sunt fideli sa fie: Inregistrati de cel putin 2 saptamani pe forum, cel putin 20 de posturi dintre care 5-10 sa contina vorbe de calitate, nu posturi de 2-3 cuvinte...
Daca asa era cerinta, nu mai se posta aiurea, adica 12 posturi bune din 4 pagini x 10 posturi pe pagina...
Spor in continuare si sper ca Minecraft-Romania sa tina cont de spusele noastre!
(*)
Nick in joc: dazzaman12 sau FizZmc
Daca aveti nevoie de ajutor si sunt on nu ezitati sa intrebati :)

Image
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years 10 months
13
Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
Cont Premium: RazvanTheKing

Re: Diferenta membrilor Post by LeonardoDaVinci »

Am trait sa aud si asta.Ne controlezi ip-ul?Bine bine,dar acum nu mai avem voie sa intram si pe celalalt forum?Poate e vre-un post acolo interesant,poate cineva a scris o prostie si vrem sa vedem si noi ce a scris.
Cu serverul?Nu inteleg cum controlezi ip la cine joaca pe sv,dar nah..stii tu mai bine.
Nu inteleg de ce asa mare graba cu chestiile astea.Acolo pe forum is maxim 12 on aici in 30 si ceva.Pe server,la ei sv e mai vechi,de asta are mai multi membri on,aici incetul cu incetul merge si asa..dar nu prea se rezolva probleme.M-am rugat jumatate de ora de un admin sa rezolve o problema cu block-u de diamant.Ma rog,your's staff.
In principiu,idea este cam schiloada,dar merge.
Mai iau un warn si ban.-aici cred ca e last post. :))
Even now, I still remember the white of the snow of that day
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

Image

Nu raspund la PM-uri. Nu ajut pe privat. Nu sunt sociabil. Nu ma mai puneti la respect, nu-l merit.
full skill
full skill
13

Re: Diferenta membrilor Post by Stunt3r »

Zipper nu incalci nici o regula nu cred ca trebuie sa primesti warn pentru postul ala.
Nu stiu daca e o idee buna sau rea ... si eu fac acelasi lucru daca am nevoie de ceva pe moment: google it si ce gasesc prima data acolo intru iau ce am nevoie si ies... :)
Daca controlezi ip-urile de unde sti ca nu sunt si altii cu ip-uri dinamice ... ? Verifici sa vezi daca intra aceleasi ip-uri in fiecare zi sau de 2-3 ori minim pe saptamana iar la cei care nu intra decat 1 data din luna in luna le dai ban ?
full skill
full skill
Registered for: 13 years 7 months
13
Status: Retras.
Fost Administrator.
*Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător.
It’s my birthday

Re: Diferenta membrilor Post by rTzIasi »

Claudiu_678 wrote:De acord! Dar eu sincer... propun sa se revina la whitelist si cu reguli ceva mai stricte, adica daca cineva imi fura din chest, sa primesc inapoi ceea ce mi-a fost furat si respectivul sa primeasca un ban pe 1-2 zile.
E vorba de forum ....Si sunt de acord :-j ii urasc pe acesti prefacuti , adica dupa cum bine stii mafios , eram , si inca sunt destul de important in mpg [nu dau numele complet ca se considera reclama]DAR , asta pana ce am venit aici , intrebatii pe cei de acolo cand mai intru ;)) , le mai ridic serverul ca m-a rugat chaos cand am timp si atat !
I will bury my dick so far inside your ass, whoever could pull it out would be crowned king Arthur.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
Image
"Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător." - Iulius Cesar.

Nume in joc dfernand / rtziasi. :)
full skill
full skill
13

Re: Diferenta membrilor Post by Stunt3r »

Daca se adauga whitelist pierdem jucatori ... deci nu e o solutie!
Reguli poti sa faci si 2000 ca nimeni nu le citeste.
skill +1
skill +1
Registered for: 13 years 7 months
13

Re: Diferenta membrilor Post by mumoshickka »

Mafios eu nus tradatoare jok si pe srv asta dar nu numai jok si pe alte sv .. sper sa nu crezi ca tradez sv
Nick pe SV FallenAngel (contu acesta de forum e alu sormea)

Image

http://s16.postimage.org/6ep3p3nr9/Photo_Share.png
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: Diferenta membrilor Post by dannybest00 »

are ceva ca joc pe sv partener gen rp.mineraft-romania.com sunt tadator??
full skill
full skill
13
Status: Omul cu serverele.

Re: Diferenta membrilor Post by Giuseppe »

dannybest00 wrote:are ceva ca joc pe sv partener gen rp.mineraft-romania.com sunt tadator??
Odata ce face parte din comunitatea minecraft-romania nu inteleg care ar putea fi problema.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
skill 0
skill 0
13

Re: Diferenta membrilor Post by SpringsTea »

eu unul sunt total deacord:)
Manele ie viata mea!
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 9 months
13

Re: Diferenta membrilor Post by razvy2011 »

dreptate mare fortza fie cu voi
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii generale”