Azi cand am generat o mapa noua, am inceput sa tai copaci ( ca deobicei) si mi-am facut un pickaxe de lemn si am inceput sa imi fac o casa si am render distance micut sa nu am lagg si se vede ca o ceata si in ceata am vazut ceva animal si am vrut sa il omor, cand m-am intors era un "default skin" de player dar nu avea ochi ! S-a uitat la mine 1 sec si a fugit.L-am tot vazut dar nu are un nume.
Ma puteti ajuta?Ma sperie "chestia" aia.
stii ce ar putea fi ? daca ai minecraft cumparat la update-urile 1.8.1 arata "removed Herbrine" dar cu totii stim ca acesta nu a fost sters si eu patesc la fel uneori stau frumos in casa, merg 2 min la minat si cand ajung acasa am geamurile sparte sau lemnu ori altcv
dar daca ne poti da seed-ul mapei ...
VosyB wrote:Azi cand am generat o mapa noua, am inceput sa tai copaci ( ca deobicei) si mi-am facut un pickaxe de lemn si am inceput sa imi fac o casa si am render distance micut sa nu am lagg si se vede ca o ceata si in ceata am vazut ceva animal si am vrut sa il omor, cand m-am intors era un "default skin" de player dar nu avea ochi ! S-a uitat la mine 1 sec si a fugit.L-am tot vazut dar nu are un nume.
Ma puteti ajuta?Ma sperie "chestia" aia.
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !