Cu cine am avut eu noroc? Vorbiti cumva de r0nni3, care este mana mea dreapta? Daca are 29 de ani inseamna ca a fost nevoit sa dea bani sa plateasca hosturile? Asa, ca pentru cunostinta voastra generala, r0nni3 nu a dat nici un ban pentru servere/comunitate de cand ma stiu cu el, pentru ca nu a fost nevoie (a dat doar o data 2 milioane 200 sa luam un domeniu .ro, bani pe care ii i-am dat inapoi pe paypal). Banii au fost facuti prin munca proprie (primele zile am dat de la mine din buzunar, si dupa au venit banii din donatii... ce sa-i faci, daca faci o treaba buna si stii cum sa mentii o comunitate si un server vin multe donatii).
Tyrexel, nu este cazul sa faci pe invatacelul si sa ma iei pe mine cu dume ca nu ma tinea portofelul. Lasand la o parte donatiile care vin din serverul de minecraft (ca vin doar vreo 300 de euro pe luna), marea majoritate a banilor vine din munca mea proprie la anumite site-uri, participarea la anumite concursi si toate cele... nu cred ca e cazul sa-ti fac tie inventarul aici, dar nu prea e ok sa dai dume de genul cand nu cunosti persoana... acum ceva timp erai tupeist ca o sa va ridicati voi si ca o sa fiti cei mai mari zmei de pe aceste meleaguri, acum vad ca ai cam lasat tupeul la o parte... era si cazul
Si faza aia cu hostul propriu... no comment frate, o fii complicat sa iei un dedicat si sa tii servere de minecraft pe el

Nu stiu cum sa-ti spun, dar decat sa folosesc dedicatele din comunitate pentru a hosta servere de 50-60 de sloturi, mai bine facem servere mari cu sute de jucatori. Daca Mafios era asa ZEU cum il credeti voi... acum trebuia sa aiba servere cu minim 1500-2000 de jucatori... noi in 2 ani avem servere cu 800-900 de jucatori, SI NU NUMAI UNUL. Astept sa-si vanda Mafios masina de care e indragostit ca sa isi ia si el niste dedicate si sa incerce sa faca asta
Wish wrote:zZ dute baiete pe comunitatea ta, ca vad ca te cam f**e grija de noi. Fa o facultate, lasa comunitatile, ca nu o sa stai cu o comunitate pana mori..
Imi place ca ai 15 ani si ma iei pe mine cu dume de genul 'fa o facultate si lasa comunitatile'