Buna seara!
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
- Status: Offline
- Registered for: 10 years 7 months
- 10
Nume (adevarat): Dante Laur
Varsta: 20.
De unde ai dat de noi: De la concurenta.
Experiente minecraft (de la 1-10): 9.
Jocuri preferate: Borderlands, Dota, League of Legends si Hearthstone.
Cate ceva despre tine: Sadic, psihopat si detin o colectie de arme albe, student la facultatea de fizica.
Ai citit regulamentul: Da, acesta e primul lucru pe care l-am facut.
Varsta: 20.
De unde ai dat de noi: De la concurenta.
Experiente minecraft (de la 1-10): 9.
Jocuri preferate: Borderlands, Dota, League of Legends si Hearthstone.
Cate ceva despre tine: Sadic, psihopat si detin o colectie de arme albe, student la facultatea de fizica.
Ai citit regulamentul: Da, acesta e primul lucru pe care l-am facut.

- skill 0
- 10
''nooo ma bon''....dar tu esti cam repetitiv ''aseeeee'' de felu' tau.Andu13 wrote:Salut,bine ai venit!Sper sa te simti bine alaturi de noi!
Last edited by Andu13 on 23 Sep 2014, 21:43, edited 1 time in total.
Reason: Asta este replica mea de salut.Obisnuieste-te cu ea.
Reason: Asta este replica mea de salut.Obisnuieste-te cu ea.

- skill +3
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Status: Fost Admin-WoW
Fost S.Mod-Jar
Fost Gameoholic
Nume Vechi:JadusSK - Location: Romania,Petrila
Bine ai venit!
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.[/spoiler]

- skill 0
- 10
Specialitatea fizica medicala, dar mai mult sunt interesat de partea nucleara a fizicii si nanoparticule, nu ma dau in vant dupa mecanica.w Am nevoie de minim 3 sa bombardez Rusia, Polonia si Franta. Eu fac toate planurile, aduc si 2 prieteni, unul face partea electronica altul programarea. Btw, de unde ai furat tu uraniu?ChrystianSandu wrote:Facultatea de fizică? Mai exact ce? Oricum eu te stiu pe tine. Apropo, eu am în beci U pentru o bomba nucleară.
EDIT: Sorry, double-post, nu stiu de ce s-a trimis de 2 ori, defapt stiu ca mai patesc asta si in alta parte and I don't find a delete button, if there is one.
Last edited by iNvidie on 24 Sep 2014, 23:17, edited 3 times in total.

- skill 0
- 10
Specialitatea fizica medicala, dar mai mult sunt interesat de partea nucleara a fizicii si nanoparticule, nu ma dau in vant dupa mecanica.w Am nevoie de minim 3 sa bombardez Rusia, Polonia si Franta. Eu fac toate planurile, aduc si 2 prieteni, unul face partea electronica altul programarea. Btw, de unde ai furat tu uraniu?ChrystianSandu wrote:Facultatea de fizică? Mai exact ce? Oricum eu te stiu pe tine. Apropo, eu am în beci U pentru o bomba nucleară.

- skill +2
-
- Registered for: 11 years 5 months
- 11
- Status: import org.bukkit.command.*;
- Cont Premium: ChrystianSandu

Dacă tot vrei să bombardezi ceva, atunci arunca peste Urali si peste Moscova (ca rusii sa nu fuga in Europa). Ma pot ocupa eu de partea de programare, dar mai întâi am nevoie de un satelit, niste macaroane si un laptop.iNvidie wrote:Specialitatea fizica medicala, dar mai mult sunt interesat de partea nucleara a fizicii si nanoparticule, nu ma dau in vant dupa mecanica.w Am nevoie de minim 3 sa bombardez Rusia, Polonia si Franta. Eu fac toate planurile, aduc si 2 prieteni, unul face partea electronica altul programarea. Btw, de unde ai furat tu uraniu?ChrystianSandu wrote:Facultatea de fizică? Mai exact ce? Oricum eu te stiu pe tine. Apropo, eu am în beci U pentru o bomba nucleară.