Frate cum ma conectez pe minecraft-romania.com.Cami zici ca nui bun adressa asta.Aveti si Ip pe sv asta si sami mearga.si al un sv tot dupa mc romania imi zici end of stream adica sa inchid launcherul nu?Dar undei launcheru si cum il inchid.Va rog ajutatima mam plictisit pe multyplayer
Launcherul e jocul mai pe scurt... inchizi jocul si il redeschizi!
IP-ul serverului este: 95.141.41.19
Intri la Multiplayer -> Direct Connect -> scri ipul si te conectezi.
da la ipul care mi lai dat tu imi scrie took too long to log in
Si la sv.minecraft-romania.com imi apare aia sa inchid launcheru adica end of stream am inchis am redeschis jocul si tot nu merge e vreo problema daca am minecraft 1.8?DA nush ce are va rog ajutatima,trebe sa schimb numele ce sa fac. ca vreau sa joc multyplayer
Pai trebuie sa dai /register parola (orice parola) sau /login parola (parola pe care ai pus-o la register)
Trebuie sa scri repede ... daca nu te scoate si iti spune: "Too long to log in"
Cand intru in joc apas T si numi apare nimika ce sa scrie si chiard daca numi apare am scris ce ati zis voi am pus user si parola si dupa ce ma conectez la sv tot la fel imi arata.
1.Intri pe server
2.Astepti cat sa scrie ceva "Please use /login and your password" (daca apare please register scrii /register PAROLA.ALEASA )
3.Ar trebui sa mearga...
pai pe mine nici nu ma baga in sv si nam unde sa scriu imi zice disconected by server took loog to log in ceva de genu dar pe mine nici nu ma baga in sv asa apare si la sv facut de mn