Nume (adevarat):Gabi
Varsta:14 ani
De unde ai dat de noi:Am aflat de la un prieten (care imi este vecin)
Experiente minecraft (de la 1-10):7-8
Jocuri preferate:CS,Gta (am jucat si samp),Minecraft,Fifa 12 (e preferatul meu)
Cate ceva despre tine:14 ani,stau in Voluntari (Ilfov) Iubesc minecraft,gta 4 si 5,nu am frati,in curand mama o sa nasca o surioara in noiembrie,clasa 7-a,Imi place rap ,hip-hop,in general muzica comerciala.....nush ce sa mai spun....hai ca va ajunge!!!
Ai citit regulamentul:Deocamdata nu...sa termin cu acest topic (IL citesc sigur)
GaByTzzu
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 9 months
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Bine ai venit, Gabi!
Pentru a te simți cât mai confortabil citește regulamentul.
Câteva sfaturi:
- Vorbește corect limba română, nu e nevoie să folosești diacritice dacă nu vrei, dar măcar folosește cratima când trebuie.
- Ai o problemă cu jocul? Avem o secțiune specială pentru problemele legate de joc. ajutor-joc/
- Ai o problemă cu serverul? Avem o secțiune specială pentru problemele legate de serverul tău. ajutor-server/
- Folosește căutarea dacă ai o problemă și verifică dacă nu cumva cineva a mai avut problema ta. search.php
Distracție plăcută!

Pentru a te simți cât mai confortabil citește regulamentul.
Câteva sfaturi:
- Vorbește corect limba română, nu e nevoie să folosești diacritice dacă nu vrei, dar măcar folosește cratima când trebuie.
- Ai o problemă cu jocul? Avem o secțiune specială pentru problemele legate de joc. ajutor-joc/
- Ai o problemă cu serverul? Avem o secțiune specială pentru problemele legate de serverul tău. ajutor-server/
- Folosește căutarea dacă ai o problemă și verifică dacă nu cumva cineva a mai avut problema ta. search.php
Distracție plăcută!

- BANNED
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
- Status: \m/
- Cont Premium: StopMe_
Bine ai venit! 

Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii