Va rog mult ajutatima cu admin chat ca nu inteleg ce are , daca scriu /ac salut arata [Helpop](admin)CoreyTaz: salut
si trebuie sa scrie ac:CoreyTaz: salut cu roz presupun ,nu mai dati closed ca nu a fost rezolvata problema....iar auto msg tot nu merge....a mers dar nu mai merge acum....scorpio da-mi siteul pliginului nu chestia cu dropbox....ca nu is face folder cum trebuie si nu merge...
AdminChat
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- BANNED
- Status: Offline
- Registered for: 12 years
- 12
- Status: Dau la telescopie`.
- Cont Premium: DjSams
Citez din topicul tau anterior :
Pentru ce ti-a facut Scorpio, il asteptam sa vina cu un reply.
Pentru un plugin de adminchat ai aici : http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/adminchat//helpop este o comanda prin care un player normal pot sa ceara ajutor de la un administrator ..
Pentru ce ti-a facut Scorpio, il asteptam sa vina cu un reply.
- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 6 months
- 11
Am inteles, l-am configurat cum scrie acolo si daca scriu /ac salut arata [helpop]FondatorCoreyTaz:salut
Am luat AutoAnnuncer ca plugin sa trimita mesaje....deci aia s-a rezolvat
Mai am o nelamurire daca vreau la inceput sa scrie Welcome [fondator]CoreyTaz incat sa scrie fondator cu rosu si CoreyTaz cu albastru am incercat din essentials acolo la chat color dar scrie doar welcomeCoreTaz iar daca scriu in chat scrie cum vreau eu cu fondator rosu si CoreyTaz albastru, dar vreau sa scrie si la inceput Welcome[Fondator]CoreyTaz cu fondator rosu si coreytaz albastru...cum fac?
Am luat AutoAnnuncer ca plugin sa trimita mesaje....deci aia s-a rezolvat
Mai am o nelamurire daca vreau la inceput sa scrie Welcome [fondator]CoreyTaz incat sa scrie fondator cu rosu si CoreyTaz cu albastru am incercat din essentials acolo la chat color dar scrie doar welcomeCoreTaz iar daca scriu in chat scrie cum vreau eu cu fondator rosu si CoreyTaz albastru, dar vreau sa scrie si la inceput Welcome[Fondator]CoreyTaz cu fondator rosu si coreytaz albastru...cum fac?