Daca ai nevoie de o anumita imagine modificata/creata posteaza o cerere. Atentie, nu este garantam 100% ca vei fi ajutat, nu este un forum de design iar aceasta este o sectiune bonus
Tip: Avatar
Dimensiuni: 150x250
Culori (Culoare principala & secundara): Principal - Un albastru, nu conteaza ce albastru, doar sa prinda bine la avatar. Iar Secundara - Un alb. = Acel text cu minecraft-romania.
Text (obligatoriu): MrCreeper
Font (optional): -
Stock (imaginea|obligatorie): http://www.hdpaperz.com/wp-content/gall ... -1080p.jpg
Stock secundar (imaginea | optional):
Alte informatii: Astept sa vad ce puteti face, iar cel mai bun sa castige. Am sa last topicul ceva mai mult deoarece vreau sa ii vad pe absolut toti Desenatorii in practica.
Bravo frate ... daca tot ne dai si noua de facut ceva nu de de poze unde putem numara pixelii...ca ies de kkt.Orcum vad ca degeaba urlu pe voi sa nu mai folositi poze cu calitate extrem de slaba in fine....De acum inainte sa nu mai asteptati sa va fac .... daca pozele sunt cum sunt...
Într-un final m-am adaptat, îţi arăt eu cum se face
Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii
In cateva minute imi voi pune avatarul. Va multumesc mult tuturor celor ce au raspuns la aceasta cerere!
Respectiv, unul din Desenatori poate sa dea T/C la aceasta cerere.