NU POT DOWNLOADA UPDATUL
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years
- 11
Nu stiu de ce , dar nu pot downloada updatul de la luncher ... daca ma puteti ajuta , va rog...?
Uita-ti aici emailul meu si tot odata id-ul de mess [cenzurat]
Uita-ti aici emailul meu si tot odata id-ul de mess [cenzurat]
Last edited by MrCreeper. on 21 Apr 2014, 14:45, edited 1 time in total.
Reason: Fara date de contact, publice.
Reason: Fara date de contact, publice.

- skill 0
-
- 11
- Status: Eu mi.am spalat si mi.am vopsit ouale si acum arata foarte bine. Pacat ca am doar 2 :)))
Stergi minecraftul si il redescarci ... Sa ne spui daca a mers
Respect all players and you will be respected
Respect list:
WoophRadu
Monster
Procyon
VladCelTroll
max3semne
DanSt3fan
MrCreeper
Colo
Mafios_X
Popaia
Si multi altii....
Respect list:
WoophRadu
Monster
Procyon
VladCelTroll
max3semne
DanSt3fan
MrCreeper
Colo
Mafios_X
Popaia
Si multi altii....
- full skill
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
OFF: Te inseli. -.-GoHHanica wrote:Stergi minecraftul si il redescarci ... Sa ne spui daca a mers
ON: Daca vrei sa downloadezi update-ul launcher-ului nostru, dezactiveaza antivirusul, iar cand ai terminat (instalarea), il poti reactiva.

- full skill
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
Poate nu se refera la launcher-ul nostru si se refera la alt launcher.Daca e asa uita-te pe pagina lor oficiala pentru a descarca update-ul.
Ma' best frend: Twist.
- skill 0
-
- 11
- Status: Eu mi.am spalat si mi.am vopsit ouale si acum arata foarte bine. Pacat ca am doar 2 :)))
Scuze dar eu am launcherul de la [cenzurat] ... Eu i.am dat o rezolvare daca are si el acelasi launcher...+ eu nu am avut niciodată launcherul facut de voi fiindca versiunile apar mult mai tarziu decat al meuMrCreeper. wrote:OFF: Te inseli. -.-GoHHanica wrote:Stergi minecraftul si il redescarci ... Sa ne spui daca a mers
ON: Daca vrei sa downloadezi update-ul launcher-ului nostru, dezactiveaza antivirusul, iar cand ai terminat (instalarea), il poti reactiva.
Last edited by MrCreeper. on 21 Apr 2014, 15:25, edited 1 time in total.
Reason: Ai grija sa nu faci Reclama...
Reason: Ai grija sa nu faci Reclama...
Respect all players and you will be respected
Respect list:
WoophRadu
Monster
Procyon
VladCelTroll
max3semne
DanSt3fan
MrCreeper
Colo
Mafios_X
Popaia
Si multi altii....
Respect list:
WoophRadu
Monster
Procyon
VladCelTroll
max3semne
DanSt3fan
MrCreeper
Colo
Mafios_X
Popaia
Si multi altii....
- full skill
-
- Registered for: 11 years 9 months
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Tu faci posturi in prostie si fara nici-un rost, opreste-te.GoHHanica wrote:Scuze dar eu am launcherul de la [cenzurat] ... Eu i.am dat o rezolvare daca are si el acelasi launcher...+ eu nu am avut niciodată launcherul facut de voi fiindca versiunile apar mult mai tarziu decat al meuMrCreeper. wrote:OFF: Te inseli. -.-GoHHanica wrote:Stergi minecraftul si il redescarci ... Sa ne spui daca a mers
In legatura cu topicul, eu nu inteleg ce vrea tipul asta, da-ne detalii...
Ce update, ce launcher....nu dai nici-un detaliu, ce vrei noi sa facem?
- Fost Moderator
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax
Cred că ştiu la ce launcher te referi. E o eroare + nu ţi-l recomandam în general.
Poţi lua Magic Launcher-ul.
Poţi lua Magic Launcher-ul.
- skill +4
-
- Registered for: 12 years 6 months
- 12
- Status: INACTIV
Dragă razvan169,
În urma răspunsurilor puse la aceasta problemă a ta, reiese faptul ca tu foloseşti un launcher de Minecraft nelicentiat, buguit şi cu nşpemii de probleme. Te sfătuiesc să îţi achiziţionezi un cont de Minecraft premium sau să descarci launcher-ul celor de la Minecraft-Romania.com dacă nu vrei să mai întâmpini probleme legate de update.
O zi bună,
Sidiuu.
În urma răspunsurilor puse la aceasta problemă a ta, reiese faptul ca tu foloseşti un launcher de Minecraft nelicentiat, buguit şi cu nşpemii de probleme. Te sfătuiesc să îţi achiziţionezi un cont de Minecraft premium sau să descarci launcher-ul celor de la Minecraft-Romania.com dacă nu vrei să mai întâmpini probleme legate de update.
O zi bună,
Sidiuu.
- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: og_killer
Vorba lui Scorpio, da-ne detalii. Poti downloada Magic Launcher-ul sau poti da un simplu search pe Google.
Last edited by MrCreeper. on 22 Apr 2014, 00:02, edited 1 time in total.
Reason: Daca a spus Scorpio, tu de ce repeti? Normal, asta e Post-Hunt, deci, ai grija.
Reason: Daca a spus Scorpio, tu de ce repeti? Normal, asta e Post-Hunt, deci, ai grija.
- skill 0
-
- 11
Multumesc pentru ajutor , da asta este folosesc un luncher nelincentiat de minecraft , nu mai stiu de una l-am luat , dar ma refer la faptul ca nu luncher-ul este problema , ci problema este situl unde aveti updatul , nu incepe downloadul updatului , la asta ma refer , daca ma puteti ajuta in privat cu un teamviewer ceva, va rog..?
PS: e cam prima data cand incerc sa ma conectez la un server de minecraft , deci de aici intelegeti si mai multe
:D
PS: e cam prima data cand incerc sa ma conectez la un server de minecraft , deci de aici intelegeti si mai multe