nu il pot instala
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- full skill
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
Launcher-ul are unele bug-uri nerezolvate, cu timpul acestea vor disparea.
Pana atunci, va rugam sa incercati si MagicLauncher-ul: resurse/versiune-1-7-2-magic-launcher-1-2-5-t25461.html
Pana atunci, va rugam sa incercati si MagicLauncher-ul: resurse/versiune-1-7-2-magic-launcher-1-2-5-t25461.html

- full skill
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
Fa ce a zis MrCreeper sau deschide launcher-ul cu java(daca nu ai facut deja asta).
Ma' best frend: Twist.
- full skill
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
Ai incercat si asta?:raduhd wrote:si am descarcat si ce mi-a dat MrCreepr si cand dau pe ala nu se intampla nimic nu imi apare absolut nimic..

Settings -> Enviroments -> 1.7.2 (Nu sunt sigur ca asa iti apare [Selectezi, dar daca nu iti apare, asigura-te ca versiunea minecraft-ului e bagata in "versions" - %appdata%])

- Admin Server
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: Kettok
Nu este permisa reclama alte site-uri asa ca nu iti putem da link pentru alt launcher.
Revenind la problema noastra, asigura-te ca ai ultima versiune Java pe -X- Bits cati are Windows-ul tau(Ex: Daca windowsul tau e pe 64 bits, vei downloada java 64 bits).De asemenea incearca si dezactivarea Windows Firewall-ului cat incerci asta.Te rog sa revii cu un raspuns daca este ceva nou.
Revenind la problema noastra, asigura-te ca ai ultima versiune Java pe -X- Bits cati are Windows-ul tau(Ex: Daca windowsul tau e pe 64 bits, vei downloada java 64 bits).De asemenea incearca si dezactivarea Windows Firewall-ului cat incerci asta.Te rog sa revii cu un raspuns daca este ceva nou.
- Fost Moderator
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax