Gamefiles unzip failed-Help me
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 1 month
- 11
AI de capu meu ma din 22 de viewers nimeni nu stie nici macar un fonda tor sau ceva?...Sper sa rezolvati bug-ul cu unzip cat de repede
Last edited by StopMe on 25 Mar 2014, 08:16, edited 1 time in total.
Reason: Daca mai faci dublu post vei primi warn! Ai grija.
Reason: Daca mai faci dublu post vei primi warn! Ai grija.
- BANNED
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
- Status: \m/
- Cont Premium: StopMe_
Ia-ti MagicLauncher, aceasta problema va fi rezolvata de mafios cat mai repede posibil.

Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii

- Fost Moderator
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax
- full skill
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
Da...Thacme wrote:Faza e ca anti virusul meu zice ca are virusi magic launcher-ul

Am schimbat link-ul de la toate postarile care le-am facut cu acest MagicLauncher.
Link nou: http://magiclauncher.com/downloadx.php? ... b1ef9778c7
Cei ce au incercat MagicLauncher-ul dat de mine, aveti aici, un link nou, iar daca nu aveti un antivirus, luati-va!

- skill 0
-
- Registered for: 11 years 1 month
- 11
Nu merge link-ulMrCreeper. wrote:Da...Thacme wrote:Faza e ca anti virusul meu zice ca are virusi magic launcher-ulChiar a fost un virus foarte periculos.
Am schimbat link-ul de la toate postarile care le-am facut cu acest MagicLauncher.
Link nou: http://magiclauncher.com/downloadx.php? ... b1ef9778c7
Cei ce au incercat MagicLauncher-ul dat de mine, aveti aici, un link nou, iar daca nu aveti un antivirus, luati-va!
Last edited by MrCreeper. on 27 Mar 2014, 17:48, edited 1 time in total.
Reason: Ai grija la Doble-Post! (+1 warn!)
Reason: Ai grija la Doble-Post! (+1 warn!)
- full skill
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
Inseamna ca link-ul de download se schimba..
Incearca link-ul asta: http://magiclauncher.com/adloadx.php?f= ... _1.2.5.exe
Incearca link-ul asta: http://magiclauncher.com/adloadx.php?f= ... _1.2.5.exe

- skill +2
-
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: In concurenta pentru posturi!
Si mie mi s-a intamplat la fel.
Nu cred ca e de la antivirus/firewall. Mai stiti ca mi-am sters fisierele? Le-am gasit la un prieten. Le-am bagat in .minecraft si tot nu mergea. Nu i-am mai facut nimic... Dintr-odata, intr-o zi cu soare, vad ca merge. Nici macar nu stiu daca am umblat pe la vreo setare (daca as fi umblat, ar fi fost oricum pentru alt joc).
Ieri dimineata forumul si site-ul nu mergeau. Automat, nici launcherul nu mergea (dadea o eroare ".NET Framework" si daca ii dadeam "Continue" toate campurile de la jucator/options ale launcherului erau goale. Nici macar nu aveam optiuni pentru versiuni ale Minecraftului!). Dar cand site-ul si forumul si-au revenit, launcherul a reinceput sa-mi dea eroarea "Gamefiles update failed".
Bai fratilor, launcherul asta parca e de 1 Aprilie!
Nu cred ca e de la antivirus/firewall. Mai stiti ca mi-am sters fisierele? Le-am gasit la un prieten. Le-am bagat in .minecraft si tot nu mergea. Nu i-am mai facut nimic... Dintr-odata, intr-o zi cu soare, vad ca merge. Nici macar nu stiu daca am umblat pe la vreo setare (daca as fi umblat, ar fi fost oricum pentru alt joc).
Ieri dimineata forumul si site-ul nu mergeau. Automat, nici launcherul nu mergea (dadea o eroare ".NET Framework" si daca ii dadeam "Continue" toate campurile de la jucator/options ale launcherului erau goale. Nici macar nu aveam optiuni pentru versiuni ale Minecraftului!). Dar cand site-ul si forumul si-au revenit, launcherul a reinceput sa-mi dea eroarea "Gamefiles update failed".
Bai fratilor, launcherul asta parca e de 1 Aprilie!

112 posturi->29.08.2013, 19:04