Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
Am facut tot ce am putut , dar nu am reusit , despre ce este vorba :
Am deschis server-ul , comenziile mergeau in consola tot , dar cand bagam ip-ul in minecraft imi arata ca server-ul este offline , dar consola mergea fara probleme , dar in consola imi aparea dupa ce am bagat ip-ul in minecraft imi arata urmatoare eroare :
Ma pute-ti ajuta ?
andrew1058 wrote:
probabil in fisierul server.proprietes online mode este pe true (online-mode=true)
daca nu ai cont premium da-l pe false
Nu este de acolo si nici nu ar avea cum sa apara asa ... !
Da , server-ul meu este dat pe online-mode=false , dar nu de aici este problema !
Daca era de aici problema imi aparea in minecraft ca server-ul este on , dar cand ma conecta imi zicea bad login ... !
Daca nu esti/sunteti siguri bca a-ti citit tot , mai citi-ti o data ... !
Deci , ma mai ajuta cineva ? Cineva care stie cum sa rezolve problema , daca nu exista persoane pe tot forumul care sa rezolve problema asta , atunci dau si voi incerca sa caut cum sa rezolv ... !
Am rezolvat ... ! Era de la server-ul gata facut ... avea mici defecte ... pana cand am luat o versiune de CraftBukkit 1.7.2 si l-am facut ... ! Oricum , va multumesc pentru implicare ... !