Foarte tari, incearca sa le faci 140x240, pe forumuri arata mult mai bine.
Într-un final m-am adaptat, îţi arăt eu cum se face
Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii
Dragute, in primul rand imi place cum ai pus in evidenta personajul. Pur si simplu ai crede ca e chiar langa tine si ca imaginea e mai realistica. Totusi, iti trebuie multe, multeee fonturi. Intotdeauna calitatea textului este data de fontul folosit.
Oricum, lucrarile sunt frumoase.
P.S: Daca vrei mai multe fonturi poti apela la mine. Stiu un site pe care se afla milioane de fonturi smechere.
**▶Nume in jocuri◀**
[spoiler]War Thunder: VladCelTroll Minecraft: xCennzo, Cornflak_ Terraria: xVladCelTroll Counter Strike 1.6: Vladminer13 Medal of Honor Allied Assault: Brav_LOWE[/spoiler][/i][/b]
INTERZIS!!! ŞPOILĂR SECRET!!!
[spoiler]Te rog eu, nu citi chestia asta, altmiteri tu şi prietenii tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză+ cadou în loc de Gogu Caută prindeți Trinitas TV.[/color][/spoiler]
Poti incerca si alte efecte la avatare pentru ca toata sunt la fel in mare TEXT peste personaj + textura aceea din spate.
Incearca sa ti minte un lucru atunci cand faci creatii(nu toate) textul are o prioritate mai mica decat personajul+povestea. Se poate si mai bine. Daca exersezi ai sa vezi ca o sa iasa mult mai frumos.