Ajutor server | HUB | Multiserver

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 11 years 8 months
11

Ajutor server | HUB | Multiserver Post by CristiOGP »

Salut. Daca am la server 1000 de sloturi pot sa le impart in mai multe servere? Am un server cu minigame-uri . Vreau sa pun pluginul Survival Games X, dar l-am mai avut pe un server si am vazut ca nu pot sa fac mai multe jocuri (pot sa adaug mai multe arene, dar se pot conecta doar 24 de jucatori sau cate sloturi are arena aia). Eu vreau ceva in gen cum e pe **** sau ****** (am scris serverele astea doar ca un exemplu, sper sa nu il considerati reclama), dar pluginul asta imi place cel mai mult. Sper ca ati inteles ceva si astept un raspuns. Si daca este vreun programator bun pe acest forum si e liber, am mare nevoie de unul la server. Vorbim mai multe pe privat daca e.

Va rog, ajutati-ma!

Multumesc!
Cu stima, Cristi.
Last edited by StopMe on 03 Feb 2014, 21:33, edited 1 time in total.
Reason: Cenzura reclama. Next warned.
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 5 months
12
Status: \m/
Cont Premium: StopMe_

Re: Ajutor server | HUB | Multiserver Post by StopMe »

Daca vrei sa schimbi sloturile disponibile pentru o arena/mai multe foloseste comanda urmatoare cand esti pe server:

Code: Select all

/sg setmaxplayers <max players=""> <arena number="">
[/b]
Image

Într-un final m-am adaptat, îţi arăt eu cum se face
Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii
\m/

Image
skill 0
skill 0
11

Re: Ajutor server | HUB | Multiserver Post by CristiOGP »

StopMe
Nu ai inteles la ce ma refer. Eu vreau sa am un HUB (pe un server) si sa ma conectez la servere (arene). Nu am gasit niciun plugin cu care pot sa fac asa ceva. Ai vazut in topic serverele alea 2, cam asa vreau si eu .... macar arenele de survival games.
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years
12
Status: Dau la telescopie`.
Cont Premium: DjSams

Re: Ajutor server | HUB | Multiserver Post by ProcyonRo »

Off: Mda..Se pare ca mi se sterg posturile degeaba...
On: Din pacate nu te mai pot ajuta..
Loading...
Image
Image[url=steam://friends/add/76561198147117856]Image[/url]
skill 0
skill 0
11

Re: Ajutor server | HUB | Multiserver Post by CristiOGP »

Salut Procyon.
Eu sunt YouTuber si le-am promis ca deschid cat mai repede un server cu minigame-uri (ca sa intre sa se joace si cei care nu au premium). Din cauza asta am facut inca un topic pentru ca ti-am trimis 2 sau 3 pm-uri si nu prea am timp. Astazi trebuie sa ma duc pana la Bucuresti ca sa iau ceva si nu cred ca voi fi acasa toata ziua. Ieri a fost singura zi in care mai puteam sa fac ceva ... miercuri nu am timp, joi in alt oras ... te rog sa ma intelegi.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”