Problemă sunet ciudată

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 11 years 8 months
11

Re: Problemă sunet ciudată Post by SupperDub »

MrCreeper. wrote:Ai doua posibilitati:
1. Joci Minecraft fara sunet.
2. Reinstaleazati Sistemul Audio.

P.S: Acele piese sunt foarte bune, eu le am mai mici de ale tale si nu am nici o problema. (Caile mele de a-mi proteja PC-ul)
Bun faza este că nu am o problemă daca joc minecraft fără sunet , problema mea este că dacă intru pe skype , toată lumea mă aude foarte nasol pâcâit , cârâit .. etc.... , iar cum am inchis minecraftul se aude excelent ... cred că ar fi o opțiune reinstalarea plăcii de sunet deoarece mi.a instalato automat wind. 7 , poate că nu a puso pe cea bună .. sincer nu știu exista multe posibilități ... aștept și părerile celor care poate au avut această problemă sau care știu cum o pot rezolva .
full skill
full skill
Status: Offline
Registered for: 11 years 7 months
11
Status: Dacă citeşti asta, TU şi PRIETENII tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză
Cont Premium: Cornflak_

Re: Problemă sunet ciudată Post by VladCelTroll »

Bec!
Stiu care e problema! Ai defapt "unupdated DirectX". Spune-ne ce versiune de DirectX folosesti. Iti recomand updatarea DirectX-ului la 10.0c. Il gasesti pe siteul oficial.
Image

Image

Image
Spoiler | Afiseaza
[center][img]http://i.imgur.com/sO2ycN8.png[/img][/center]
**▶Nume in jocuri◀**
[spoiler]War Thunder: VladCelTroll
Minecraft: xCennzo, Cornflak_
Terraria: xVladCelTroll
Counter Strike 1.6: Vladminer13
Medal of Honor Allied Assault: Brav_LOWE[/spoiler][/i][/b]

INTERZIS!!! ŞPOILĂR SECRET!!!
[spoiler]Te rog eu, nu citi chestia asta, altmiteri tu şi prietenii tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză+ cadou în loc de Gogu Caută prindeți Trinitas TV.[/color][/spoiler]
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”