Deci... Sa incepem cu inceputul...
De curand mi-am luat noul launcher al acestei comunitati...
La taicamiu merge fara nici o problema, iar la mine are o problema...
Mi-am instalat versiunea 1.7.2...
Mi-am reinstalat .NET Microsoft-ul...
Si mi-am reinstalat si Java, dar tot asa se comporta...
Problema este ca: Ii dau "Play", dupa care astept si astept si nimic...
M-am uitat si la "Options" sa vad daca ceva este incorect, dar totul este bine (cu verde)...
Ceva sfaturi legat de acest subiect, pentru a-l rezolva?
Aaa... Si apropo: La GameFiles imi apare ba "NaN", ba ceva cu "Updater" la urmatoarea logare, ba cand mai dau "Play" imi da: Downloade Files... Dar degeaba...
Si in: .minecraft nu am fisierele corespunzatoare pentru a rula jocul, ce pot face? ...
**▶Nume in jocuri◀**
[spoiler]War Thunder: VladCelTroll Minecraft: xCennzo, Cornflak_ Terraria: xVladCelTroll Counter Strike 1.6: Vladminer13 Medal of Honor Allied Assault: Brav_LOWE[/spoiler][/i][/b]
INTERZIS!!! ŞPOILĂR SECRET!!!
[spoiler]Te rog eu, nu citi chestia asta, altmiteri tu şi prietenii tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză+ cadou în loc de Gogu Caută prindeți Trinitas TV.[/color][/spoiler]
Daca m-as gandi logic mi-as da seama ca daca nu merge cu versiunea 1.7.2, nici altele nu imi pot merge deoarece eu nu am .minecraft downloadat...
Adica am o parte, dar nu toate fisierele...
Aceeasi mancare de peste o am si eu. Mi se intampla la fel. Numai ca atunci cand incerc sa ma joc imi da si download si Unzipp failed. Cred ca trebuie sa iei alt launcher. Eu asa am facut si acum merge perfect. La SO am acelasi sistem, numai ca la mine e SP2. Mda, cam asta e solutia. Spune-ne rezultatul cu un alt launcher.
**▶Nume in jocuri◀**
[spoiler]War Thunder: VladCelTroll Minecraft: xCennzo, Cornflak_ Terraria: xVladCelTroll Counter Strike 1.6: Vladminer13 Medal of Honor Allied Assault: Brav_LOWE[/spoiler][/i][/b]
INTERZIS!!! ŞPOILĂR SECRET!!!
[spoiler]Te rog eu, nu citi chestia asta, altmiteri tu şi prietenii tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză+ cadou în loc de Gogu Caută prindeți Trinitas TV.[/color][/spoiler]
Multumesc pentru ajutor...
Am ales sa folosesc un alt launcher, era a doua mea idee...
As fi vrut sa fiu impreuna cu acesta comunitate...
Imi pare rau...
Puteti da T/C.