Nimeni nu poate intra pe server
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 9 months
- 11
Nu trebuie sa te conectezi cu acele 5 cifre, deoarece acele 5 cifre reprezinta portul
Trebuie doar sa intri la multiplayer, si vezi undeva jos ca este o lume deschisa in LAN, unde scrie numele mapei, numele playerului care a deschis-o, si IP-ul, urmat de portul care ti l-a dat cand ai deschis lumea.
Uite un exemplu: am deschis o lume in LAN si mi-a dat portul 57322. Un prieten intra la multiplayer (dar cu acelasi internet, pe alt PC) si ii apare sub "Scanning for games on your local network" lumea deschisa de mine. Apare IP-ul , urmat de acel port (in cazul meu 192.168.1.4:57322)
Trebuie sa tii acea lume deschisa, iar daca o inchizi va trebui sa o deschizi iar in LAN, ca fratele tau sa poata intra.
Uite cum apare la mine:

Sper ca te-am ajutat

Uite un exemplu: am deschis o lume in LAN si mi-a dat portul 57322. Un prieten intra la multiplayer (dar cu acelasi internet, pe alt PC) si ii apare sub "Scanning for games on your local network" lumea deschisa de mine. Apare IP-ul , urmat de acel port (in cazul meu 192.168.1.4:57322)
Trebuie sa tii acea lume deschisa, iar daca o inchizi va trebui sa o deschizi iar in LAN, ca fratele tau sa poata intra.
Uite cum apare la mine:

Sper ca te-am ajutat

- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu
- skill 0
- Registered for: 11 years 7 months
- 11
Da, exact asa imi apare si mie nu trebuie sa dau direct connect sau add server:

Doar ca cand intru pe server scrie:

Chiar nu este nimeni disponibil sa ma ajute pe privat ??? asa se poate incerac mai multe solutii in un timp mai scurt...
WhoophRadu : da suntem la acelasi ruter ... am spus asta si mai sus

Doar ca cand intru pe server scrie:

Chiar nu este nimeni disponibil sa ma ajute pe privat ??? asa se poate incerac mai multe solutii in un timp mai scurt...
WhoophRadu : da suntem la acelasi ruter ... am spus asta si mai sus

Cu tot respectul dar, nu mai imi inchideti topic-urile pana nu spun eu ca am rezolvat-o ...
- skill 0
- Registered for: 11 years 7 months
- 11
Nu stiu daca ajuta la ceva, dar văzând un tutorial cu ceva despre conectare net minecraft am observat ca nici la mine nici la fratemeu nu este cum trebe, la noi este asa:

Este vre-o problema si daca da cum fac sa am minecraft in lista???

Este vre-o problema si daca da cum fac sa am minecraft in lista???
Cu tot respectul dar, nu mai imi inchideti topic-urile pana nu spun eu ca am rezolvat-o ...