Nimeni nu poate intra pe server
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 7 months
- 11
Salut!
Mi-am facut un server de minecraft 1.7.2 pentru a juca pe el doar eu si cu fratemeu doar ca problema este ca nu se poate conecta, adica apre serverul cu "Can't connect to server" si el nu se poate conecta,
ma conectez doar eu (cel care a facut serverul) si am avea nevoie urgenta de ajutor.
Multumesc!
Mi-am facut un server de minecraft 1.7.2 pentru a juca pe el doar eu si cu fratemeu doar ca problema este ca nu se poate conecta, adica apre serverul cu "Can't connect to server" si el nu se poate conecta,
ma conectez doar eu (cel care a facut serverul) si am avea nevoie urgenta de ajutor.
Multumesc!
Cu tot respectul dar, nu mai imi inchideti topic-urile pana nu spun eu ca am rezolvat-o ...

- Admin Server
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: Kettok
Vezi in setarile serverului sa pui IP-ul tau de la hamachi(serverului<<la server ip>>),iar lui sa ii dai sa dea direct connect cu ip-ul tau de la hamachi.Mu uita sa dai un restart la server dupa ce ai facut setarile.
- Fost Moderator
- Registered for: 12 years
- 12
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax
Vezi în "Server PROPRETIES" la "online-mode" să fie trecut false altfel vă trebuie cont premium.
- skill 0
- 11
Uitati aici 4 poze exact asa cum este facut (primele 3 la mine in PC a 4 la fratemeu in PC):

Ajutati-ma va rog...

Ajutati-ma va rog...
Cu tot respectul dar, nu mai imi inchideti topic-urile pana nu spun eu ca am rezolvat-o ...
- full skill
-
- Registered for: 11 years 9 months
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Eroarea de la invalid session vine de la optiunea online-mode = true iar cea cu Connection timed out, este un bug de la 1.7.2, va fii fixat in 1.7.3 deoarece 1.7.2 nu prea accepta hamachi in momentul actual, dar o va face 1.7.3.
Deoarece practic legatura jocului cu internetul totul a fost reprogramat si mai pot aparea bug-uri.

- BANNED
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Sunt un tip de treabă, pasionat de gaming.
- Cont Premium: ECThoeny
- skill 0
- 11
Am mai cautat putin pe net si am observat ca pot deschide salvarea in LAN pentru ca avand in vedere ca vreau sa joc cu fratemeu, suntem pe aceeasi linie de net si suntem la 2 metri pc-ul meu de al lui ...
Si acum imi apare sv-ul lui dar dupa spune asta:

Cum fac PortForward Tentrillicon, ca nu stiu?
Si acum imi apare sv-ul lui dar dupa spune asta:

Cum fac PortForward Tentrillicon, ca nu stiu?