Am urmat tutoriale dar cand vreau sa il pun nu m-il arata.Tentrillicon wrote:Asta poti dcauta tu pe Internet , sunt o multime de tutoriale !zinus wrote:E frumos si daca vrei ai putea face si un tutorial pentru crearea unor resurce pack.
Est dragut , dar nu o sa mi-l instalez , deoarece mie nu-mi place sa schimb textura normal (default) , decat sa vad o caciulita de Craciun pe niste Steve-uri !
Christmas Styled 1.7.2 - 1.6.2 [Semi 64x + HD FONT]
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +1
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 5 months
- 11

- BANNED
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Sunt un tip de treabă, pasionat de gaming.
- Cont Premium: ECThoeny
Trebuie sa faci si sa ai tot ce-ti cere ei la creearea unui ResorcesPack !zinus wrote:Am urmat tutoriale dar cand vreau sa il pun nu m-il arata.Tentrillicon wrote:Asta poti dcauta tu pe Internet , sunt o multime de tutoriale !zinus wrote:E frumos si daca vrei ai putea face si un tutorial pentru crearea unor resurce pack.
Est dragut , dar nu o sa mi-l instalez , deoarece mie nu-mi place sa schimb textura normal (default) , decat sa vad o caciulita de Craciun pe niste Steve-uri !
- full skill
-
- Registered for: 11 years 9 months
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Cea mai frecventa "problema" la creearea unui resource pack este ca el trebuie salvat ca .zip nu .rar sau .7z sau .tar.zinus wrote:Am urmat tutoriale dar cand vreau sa il pun nu m-il arata.Tentrillicon wrote:Asta poti dcauta tu pe Internet , sunt o multime de tutoriale !zinus wrote:E frumos si daca vrei ai putea face si un tutorial pentru crearea unor resurce pack.
- skill +1
- Registered for: 11 years 5 months
- 11
Am reusit, dar lasand folderul normal, .zip nu il vedea.Scorpio wrote:Cea mai frecventa "problema" la creearea unui resource pack este ca el trebuie salvat ca .zip nu .rar sau .7z sau .tar.zinus wrote:Am urmat tutoriale dar cand vreau sa il pun nu m-il arata.Tentrillicon wrote:Asta poti dcauta tu pe Internet , sunt o multime de tutoriale !zinus wrote:E frumos si daca vrei ai putea face si un tutorial pentru crearea unor resurce pack.
- BANNED
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Sunt un tip de treabă, pasionat de gaming.
- Cont Premium: ECThoeny
Deci ResourcePack-ul facut de tine merge 100% , sau mai ai nevoie de ajutor?zinus wrote:Am reusit, dar lasand folderul normal, .zip nu il vedea.Scorpio wrote:Cea mai frecventa "problema" la creearea unui resource pack este ca el trebuie salvat ca .zip nu .rar sau .7z sau .tar.zinus wrote:Am urmat tutoriale dar cand vreau sa il pun nu m-il arata.Tentrillicon wrote:Asta poti dcauta tu pe Internet , sunt o multime de tutoriale !zinus wrote:E frumos si daca vrei ai putea face si un tutorial pentru crearea unor resurce pack.
- full skill
-
- Registered for: 11 years 9 months
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Aici nu este un topic pentru creearea resource pack-urilor, daca ai nelamuriri, fa te rog alt topic.