Sugestii gazduire pentru un server privat (min 5 sloturi)
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 4 months
- 11
Am nevoie de niste sugestii pentru un server de minecraft pe care voi juca doar cu vreo cativa prieteni. Nu voi folosi nici un fel de plugin in afara de ceva simplist pentru login. In rest vanilla. Vreau niste sugestii de hosting minecraft, la un pret bun. Vreau sa platesc prin paypal.
De g*******j*****.ro ce stiti? Merg serverele ok? Sunt seriosi? N-am gasit nici un review pe google dar am dat de comunitatea asta. Poate cineva a avut la un moment dat server de mc de la ei si poate sa-mi spuna cum e/daca se merita/etc.
//edit: Vreau firme de gazduire romanesti, sau macar care au servere in europa. Sa n-am probleme cu lag-ul.
De g*******j*****.ro ce stiti? Merg serverele ok? Sunt seriosi? N-am gasit nici un review pe google dar am dat de comunitatea asta. Poate cineva a avut la un moment dat server de mc de la ei si poate sa-mi spuna cum e/daca se merita/etc.
//edit: Vreau firme de gazduire romanesti, sau macar care au servere in europa. Sa n-am probleme cu lag-ul.
Last edited by Booker on 17 Dec 2013, 20:37, edited 1 time in total.
Reason: Edit:Reclama cenzurata!
Reason: Edit:Reclama cenzurata!

- full skill
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
Poti gazdui server-ul la noi si daca vrei il poti aduce in comunitate si pui white-list.
Ma' best frend: Twist.
- BANNED
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Sunt un tip de treabă, pasionat de gaming.
- Cont Premium: ECThoeny
- skill 0
-
- Registered for: 11 years 4 months
- 11
Da. M-am lamurit ca sunteti niste comunisti panicati. Moderatorii adica. "Reclama cenzurata". Hah. Incercati sa bagati pe gat doar serviciile voastre si apoi va grabiti cu T/C sa nu cumva sa ceara cineva opinii despre ALT site care ofera servicii de gazduire. Foarte neprofesional. Credeam ca se poate discuta normal aici, insa m-am convins. Comunitate administrata de copii.
Chiar voiam sa cumpar de la voi inainte sa vad edit-ul si raspunsul lui Tentrillicon... Asa se pierd clientii potentiali.
Puteti da T/C.
Chiar voiam sa cumpar de la voi inainte sa vad edit-ul si raspunsul lui Tentrillicon... Asa se pierd clientii potentiali.
Puteti da T/C.
- skill +4
- Registered for: 12 years
- 12
Sa stii ca nu suntem comunisti panicati si nu bagam nimanui servicile noaste pe gat!
In primul imi fac datoria de moderator,la fel si ceilalti!
Si sa nu uitam si de site-urile de gazduire!
Nu ai voie sa faci reclama la ele!
In primul imi fac datoria de moderator,la fel si ceilalti!
! | Regulamentul spune strict fara reclame la alte site-uri in afara de cele importante: - facebook.com, cât timp nu este o pagină a unei comunități de gaming - twitter, cât timp nu este un profil a unei comunități de gaming, - minecraft.net - minecraftforum.net - minecraftwiki.net - mafios.ro - bukkit.org / forums.bukkit.org ! |
Si sa nu uitam si de site-urile de gazduire!
Nu ai voie sa faci reclama la ele!