Daca ai nevoie de o anumita imagine modificata/creata posteaza o cerere. Atentie, nu este garantam 100% ca vei fi ajutat, nu este un forum de design iar aceasta este o sectiune bonus
Tip (Avatar/Semnatura/Logo/Banner): Avatar Dimensiuni : 150x250 Culori (Culoare principala & secundara) : Albastru Text (obligatoriu) : max3semne Text secundar (optional) : - Font(optional) : - Stock (imaginea | obligatoriu) : Stock secundar (imaginea | optional) : - Alte informatii : V-am cerut această imagine fiindcă eu nu mai am timp să îmi fac şi vreau să văd ce sunteţi în stare să faceţi, mai ales că v-am lăsat pe voi să alegeţi poza. Baftă!
Sunt bun la: PHP
C++
Pascal
XHTML
Scriptol
JavaScript
Photoshop cs5/cs6 si Sony Vegas
Ajut şi la webdesign sau development de servere Mc/MT2/Cs/WoW
Daca aveti nevoie de orice fel de ajutor in aceste domenii IT nu ezitati sa lasati PM
C++
Pascal
XHTML
Scriptol
JavaScript
Daca aveti nevoie de orice fel de ajutor in aceste domenii IT nu ezitati sa lasati PM
Ti-am dat edit la topic in care ti-am spus sa pui un stoke pentru ca noi nu suntem obligati sa iti alegem imaginea pentru avatar/semnatura.
Ori ti-ai dat edit la topic si ai sters acel mesaj ori cineva a dat edit aiurea.
Deci pune stoke si maine ai avataul facut.
Ai avut la dispozitie: 48 h pentru ati pune stokeul favorit.
Se pare ca acest lucru nu l-ai mai facut deci T/C...
Mai poti face odata cererea la 4 zile.
Scuze pentru asta am avut treaba,am redeschis eu topic-ul,data viitoare voi pune la timp,promit,acum va rog faceti-mi aceasta imagine.
C++
Pascal
XHTML
Scriptol
JavaScript
Frumoase lucrările,vă multumesc amândurora pentru efortul depus dar o să folosesc imaginea lui just. T/C
C++
Pascal
XHTML
Scriptol
JavaScript