Eu cred ca a fost destul de explicit, nu vrei acum sa iti spuna mura-n gura. Sa revenim la problema ta, asigura-te ca acele servere sunt pentru versiunea 1.7.2, si din cate am inteles asa si este, serverele de 1.7.2 au o iconita in fata numelui (Pe care l-ai pus la "Add server") si DNS/IP. fi foarte atent la chesti asta, e un lucru foarte important, de exemplu daca eu am versiunea 1.6.2 si vreau sa intru pe un server 1.6.4 nu pot, pentru ca intre versiune/versiuni, ori sunt blocuri noi puse sau bug-uri fixate de catre MOJANG. Multa bafta!
Într-un final m-am adaptat, îţi arăt eu cum se face
Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii
Problema e ca acele server au "online mode=true" .Doar cei cu premium pot intra pe ele.Pentru a putea intra pe un server acel server trebuie sa aiba "online mode=false"
Dai un restart la minecraft mai explicit reinstaleaza-l,iar Tudorr el nu a zis ca e o problema ca nu are cont premiu a spus ca ii zice sa restarteze luncherul,si eu am patit,reinstaleaza minecraftul si da un reply daca a functionat.
Pentru 1.7.2 mojang ca deobicei a facut un nou launcher.Acesta primele zile nu a fost crackuit fiind crackuit ulterior de cineva.tu ai launcher-ul 1.6.4 si ii trebuie update.Asta e cauza.