Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
salut!am un sv de mc 1.7.2 dar nu am pluginuri...si nu prea ma descurc cu adaugarea lor..daca aveti voi un site de unde as putea descarca un server de mc 1.7.2 cu pluginuri(nu conteaza care)va rog sa imi dati si mie linku!
Ms mult!
Last edited by Sub_Zero7 on 05 Nov 2013, 20:31, edited 1 time in total.
Reason:Fara date de contact.Cenzurat!
In primul rand un moderator sa cenzureze datele de contact. 2. Pentru plugin-uri iti trebuie craftbukkit 1.7.2, si inca, sau cred, ca nu a aparaut. Astepata sa apara.
Într-un final m-am adaptat, îţi arăt eu cum se face
Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii
Craftbukkitul de 1.7.2 nu cred ca a aparut versiunea originala.
Dar daca doresti un site de unde poti lua pluginuri orice update uite aici: http://bukkit.org/
Uite aici cum sa creezi un server de minecraft nu 1.7.2/pentru 1.7.2 trebuie sa mai astepti ,nu a aparut versiunea originala din cate stiu.
Ryuks wrote:Craftbukkitul de 1.7.2 nu cred ca a aparut versiunea originala.
Dar daca doresti un site de unde poti lua pluginuri orice update uite aici: http://bukkit.org/
Uite aici cum sa creezi un server de minecraft nu 1.7.2/pentru 1.7.2 trebuie sa mai astepti ,nu a aparut versiunea originala din cate stiu.
Ba a apărut dar nu s-a lansat versiunea bukkit şi de aceea îţi recomand să o aştepti pentru că în momentul de faţă 1.7.2 are multe buguri.Dacă nu ai răbdare poţi să îţi faci server 1.6.4
Sunt bun la: PHP
C++
Pascal
XHTML
Scriptol
JavaScript
Photoshop cs5/cs6 si Sony Vegas
Ajut şi la webdesign sau development de servere Mc/MT2/Cs/WoW
Daca aveti nevoie de orice fel de ajutor in aceste domenii IT nu ezitati sa lasati PM
Uite aici un server 1.6.2 gata facut (bukkit) cu pluginuri facut de scorpio: productie/server-minecraft-gata-facut-t21349.html .
Nu a aparut 1.7.2 craftbukkit dar bucurate de server-ul acesta 1.6.2 daca vrei.