AuthMe si ClearLagg
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +1
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
Buna! De curand mi-am facut un server de Minecraft Bukkit! AM pus AuthMe! Am incercat sa intru pe server cu 2 username-uri dar nu ma lasa! Spune ca mi-am atins numarul maxim de inregistrari de pe acest IP! Stiu ca ma pot inregistra in consola si dupaia sa ma laoghez, dar vreau sa maresc numaul maxim la 2! CUm fac asta?
Am bagat si ClearLagg! Am invatat de ce nu imi mai merge, si stiu sa il repar, dar se sterg entitatile la 8 minute! As vrea sa micsorez timpul (odata la 5 minute) si sa schimb textul care apare cand anunta ca se vor sterge si care apare cand s-au sters! Si as vrea sa nu se stearga tablourile!
Am bagat si ClearLagg! Am invatat de ce nu imi mai merge, si stiu sa il repar, dar se sterg entitatile la 8 minute! As vrea sa micsorez timpul (odata la 5 minute) si sa schimb textul care apare cand anunta ca se vor sterge si care apare cand s-au sters! Si as vrea sa nu se stearga tablourile!

- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu
Poti face o cerere de plugin gata configurat la categoria Bukkit Romania - Cereri Pluginuri: cerere-plugin/
- BANNED
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
- Status: \m/
- Cont Premium: StopMe_
Salut, te invat eu la clear lagg, intra in config.yml (Il deschizi cu notepad/wordpad), cauti chestia asta:
Ti-am aratat acolo unde sa schimbi valoarea, daca mai vrei sa nu se stearga/sa se stearga si altceva faci cum am facut eu.
Iar ca sa reduci timpul de stergere cauta tot in config.yml chestia asta:
Bafta! Daca gasesc ceva si cu problema de la AuthMe revin cu edit.
Code: Select all
command-remove:
world-filter:
- this_world
broadcast-removal: false
boat: true
falling-block: true
experienceOrb: true
painting: true (Schimbi in --> false)
projectile: true
item: true
itemframe: false
minecart: true
primed-tnt: true
arrow: true
snowball: true
fireball: true
ender-signal: true
mobs:
- None
- None
Iar ca sa reduci timpul de stergere cauta tot in config.yml chestia asta:
auto-removal:
broadcast-message: '&6[ClearLag] &aRemoved +RemoveAmount Entities!' (Aici ai mesajul, sa lasi ghilimelele la locul lor! Acel &6 e culoarea font-ului, aici nu conteaza ce culoare pui, alegi una frumoasa.)
enable-scheduler: true
enable-limit: true
autoremoval-interval: 400 (Tu schimbi aici cu cate minute vrei) #Aici e timpul in secunde! Tu vrei 5 minute deci 300 secunde

Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii

- skill +3
- Registered for: 12 years 1 month
- 12
- Status: Codrin Bradea.
- Cont Premium: Y0da1
Ca sa-ti intrgistrezi un al doilea cont pe authme trebuie sa executi urmatoarea comanda: /authme register username password
- full skill
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
Se referea ca toti playerii sa poata.Y0da1 wrote:Ca sa-ti intrgistrezi un al doilea cont pe authme trebuie sa executi urmatoarea comanda: /authme register username password
Inlocuiesti
# Maximum Registraion per IP default: 1
maxRegPerIp: 1
Ma' best frend: Twist.
- skill +4
- Registered for: 12 years
- 12
Topic inchis deoarece autorul nu a mai aratat niciun interes fata de subiect+raspunsul a fost primit!