Daca mai cautati , as putea candida pentru acest post. Sunt pe calculator cam 6 ore pe zi si nu ma deranjeaza sa mai arunc un ochi pe forum din cand in cand. Azi m-am inregistrat , si am fost uimit de ce am vazut , si sunt sigur ca toti cei noi sunt .. acest forum merita sa reprezinte minecraft in Romania. Sunt GiveUpTheFeeling , necunoscut peste tot

, am peste 30 de nick-uri vechi pe forumuri de la alte comunitati pe care am fost moderator in 2011 cat si in alti ani. Nu ma refer la comunitati mici . Pot spune ca am experienta in : Mentinerea ordinii in topicuri si sectiuni , experienta avansata in materia calculatorului , avansat in limba romana , experienta in HTML , BB-Code si functiile postului pe majoritatea adreselor de tip forum. Daca sunteti interesati sa ma testati sau alt lucru de acest gen , va rog sa ma contactati prin PM sau prin E-mail.
Am decat un defect: Nu va asteptati la donatii prea "generoase" de la mine. Abea am bani pentru plata abonamentelor , ratelor si utilitatilor zilnice.. + cateva chestii noi .. + cerintele membrilor familiei .. economiile familiei sunt destul de mari , dar inca cresc , pentru ca tot ce cheltuim sunt ce am eu pe cardul meu , ce imi vine lunar. Deci .. nu toti avem bani , cu atat mai putin pentru donatii.