Cum sa am skin fara minecraft cumparat?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 9 months
- 11
Salut , Imi cer scuze daca nu am postat unde nu trebuie dar vreau sa aflu cum sa imi pun skin fara nume (mcskinsearch) fara minecraft cumparat si sa il poata vedea si cei de pe multiplayer mai exact pe fun... Am minecraft 1.6.2 ajutatima va rog mult ! Am observat ca multi au skin fara minecraft cumparat si fara nume .
Last edited by R3Cyrax on 22 Sep 2013, 19:46, edited 2 times in total.
Reason: Titlu editat !
Reason: Titlu editat !

- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: xConstructboy99
Mutat la categoria corespunzatoare.

- full skill
-
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Exista o metoda sa iti schimbi skinul dar decat tu il vei vedea. Si cand serverul de skinuri este down, ii vei vedea pe ceilalti ca tine, pentru ca tu vei schimba skinul default (Steve), si daca o faci, decat tu iti vei vedea skinul, adica daca joci pe multiplayer ceilalti ti-l vor vedea pe cel default. Si iti prezint o metoda prin care sa o faci intr-un resource pack, in caz ca vrei sa te razgandesti.
TUTORIAL:
TUTORIAL:
- 1. Iei resource pack-ul default de aici.
Te asigur ca nu are nici-un virus.
2. Te duci inassets -> minecraft -> textures -> entity.
3. Inlocuiesti steve.png cu skinul tau, dar asigura-te ca il redenumesti in steve.png
4. Salvezi, il bagi in folderul de resource pack-uri si gata, il selectezi si ar trebui sa-ti mearga. Daca ai vreo problema lasa un reply.
- skill 0
-
- 11
Salut . Iti multumesc ca ai raspuns la topic dar metoda asta o stiam eu doar vreau sa stiu daca exista cumva sa vada si cei de pe multyplayer skinul meu .. Dar sa fie fara nume de pe mcskinsearch vreau sa creez eu un skin si sa il pun si sa il vada dar fara mc cumparat . Exista vre`o solutie ?Scorpio wrote:Exista o metoda sa iti schimbi skinul dar decat tu il vei vedea. Si cand serverul de skinuri este down, ii vei vedea pe ceilalti ca tine, pentru ca tu vei schimba skinul default (Steve), si daca o faci, decat tu iti vei vedea skinul, adica daca joci pe multiplayer ceilalti ti-l vor vedea pe cel default. Si iti prezint o metoda prin care sa o faci intr-un resource pack, in caz ca vrei sa te razgandesti.
TUTORIAL:
- 1. Iei resource pack-ul default de aici.
Te asigur ca nu are nici-un virus.
2. Te duci inassets -> minecraft -> textures -> entity.
3. Inlocuiesti steve.png cu skinul tau, dar asigura-te ca il redenumesti in steve.png
4. Salvezi, il bagi in folderul de resource pack-uri si gata, il selectezi si ar trebui sa-ti mearga. Daca ai vreo problema lasa un reply.
- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: xConstructboy99
Nu exista nici-o solutie, in plus noi nu incurajam pirateria.

- full skill
-
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Din pacate nu prea ai cum, decat daca ai minecraft premium iti poti selecta ce skin vrei pe un nume ales de tine..
- full skill
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Salut.
Deci , exista varianta cu mcskinsearch.com . Te duci pe acest site, iti gasesti un skin care-ti place , apoi dai click pe el.
In stanga , deasupra skinului care se misca , o sa ai un nume. Cu acel nume trebuie sa intrii in minecraft , respectiv pe server ca sa ai skin.
In concluzie , nu poti sa ai ce nume vrei tu decat daca iti iei cont premium , dar poti sa ai ce skin vrei folosind aceasta metoda.
Uite aici o poza despre locatia numelui : http://i.imgur.com/K2xEyWs.png
Deci , exista varianta cu mcskinsearch.com . Te duci pe acest site, iti gasesti un skin care-ti place , apoi dai click pe el.
In stanga , deasupra skinului care se misca , o sa ai un nume. Cu acel nume trebuie sa intrii in minecraft , respectiv pe server ca sa ai skin.
In concluzie , nu poti sa ai ce nume vrei tu decat daca iti iei cont premium , dar poti sa ai ce skin vrei folosind aceasta metoda.
Uite aici o poza despre locatia numelui : http://i.imgur.com/K2xEyWs.png

Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld