[Prezentare] - Linie
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 8 months
- 11
Nume [adevarat] :Cosmin
Varsta :17
De unde ai dat de noi :De la un prieten
Experiente minecraft ( de la 1-10 ) :10
Jocuri preferate :Minecraft,League Of Legends,Far Cry.
P.S.: Imi cer scuze ca nu are legatura cu topicul dar nu stiu inca unde trebuie sa postez asa ceva.Deci,ma jucam pe server linistit ,nici o problema gasisem un mineshaft, si la un moment dat,
cineva ma scos de pe server si imi scria "Interzis" iar dedesupt era acest nume: xDark2015 . Vreau sa stiu de ce imi este interzis sa intru pe server fiindca nu facusem absolut nimic.
Varsta :17
De unde ai dat de noi :De la un prieten
Experiente minecraft ( de la 1-10 ) :10
Jocuri preferate :Minecraft,League Of Legends,Far Cry.
P.S.: Imi cer scuze ca nu are legatura cu topicul dar nu stiu inca unde trebuie sa postez asa ceva.Deci,ma jucam pe server linistit ,nici o problema gasisem un mineshaft, si la un moment dat,
cineva ma scos de pe server si imi scria "Interzis" iar dedesupt era acest nume: xDark2015 . Vreau sa stiu de ce imi este interzis sa intru pe server fiindca nu facusem absolut nimic.
Last edited by Cybernetyk. on 25 Aug 2013, 13:59, edited 1 time in total.
Reason: Titlu editat!
Reason: Titlu editat!

- skill +2
-
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: In concurenta pentru posturi!
Salut! Bine ai venit in comunitatea noastra! Speram sa te distrezi.
In legatura cu problema ta, depinde pe ce server s-a intamplat. In comunitate exista mai multe servere. Coboara mai in jos pe pagina principala a forumului pana gasesti numele/adresa serverului pe care jucai.
Intri la categoria serverului pe care te jucai si apoi la Reclamatii. Acolo fa reclamatie acestui jucator, spunand tot ce stii despre intamplare.
Ai primit ban sau kick? Daca e doar kick, nu merita sa faci reclamatie. Daca e ban, respectivul admin trebuie reclamat.
In legatura cu problema ta, depinde pe ce server s-a intamplat. In comunitate exista mai multe servere. Coboara mai in jos pe pagina principala a forumului pana gasesti numele/adresa serverului pe care jucai.
Intri la categoria serverului pe care te jucai si apoi la Reclamatii. Acolo fa reclamatie acestui jucator, spunand tot ce stii despre intamplare.
Ai primit ban sau kick? Daca e doar kick, nu merita sa faci reclamatie. Daca e ban, respectivul admin trebuie reclamat.

112 posturi->29.08.2013, 19:04
- BANNED
- Registered for: 12 years 3 months
- 12
- Status: Trying to be perfect
Salut Cosmin,intrebare,Farcry daca e un joc care iti place,si il joci deobicei,de cate ori l ai terminat,sau e multiplayer si nu stiu eu?:)
- BANNED
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
- Status: \m/
- Cont Premium: StopMe_
Salut! Daca vrei link-urile de reclamatie uite CLICK!
Iti recomand, daca ai ban fa o cerere unban AICI
Respecta modelele s.s.a
Iti recomand, daca ai ban fa o cerere unban AICI
Respecta modelele s.s.a

Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii