Discutii de zi cu zi
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill +4
- Status: Offline
- Registered for: 12 years
- 12
- Status: sal...k,pa.
- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: xConstructboy99
PVP e cel mai vechi dupa fun..el inca mai traieste..in inima tutoror playerilor care au jucat pe el :3
Sper sa nu intelegeti gresit acest post..dar pentru mine PVP va fi serverul meu favorit oricand..chiar daca
e offline..
Sper sa nu intelegeti gresit acest post..dar pentru mine PVP va fi serverul meu favorit oricand..chiar daca
e offline..

- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu
- Fost Moderator
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
MC.Minecraft-Romania.com va ramane cel mai bun server din istoria comunitatiiconstructboy99 wrote:PVP e cel mai vechi dupa fun..el inca mai traieste..in inima tutoror playerilor care au jucat pe el :3
e offline..

Nick in game: radicalTERRA
"Nothing is real, everything is permitted."
[spoiler=Expand]

[/spoiler]
- skill +4
- Registered for: 12 years
- 12
- Status: sal...k,pa.
Surv era ala cu cei mai multi playeri,acuma succesorul lui e WZT chiar daca nu are lafel de multi playeri ca si FUNTyreXel wrote:MC.Minecraft-Romania.com va ramane cel mai bun server din istoria comunitatiiconstructboy99 wrote:PVP e cel mai vechi dupa fun..el inca mai traieste..in inima tutoror playerilor care au jucat pe el :3
e offline..(120+ players in perioada de glorie)

PS:fara suparare Wooph.
- full skill
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
- Status: Drastic la nevoie dar corect!
- full skill
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
RPG.Minecraft-Romania.Com era best mă.
Jucam RPG , jucam in evul mediu , rankuri de asemenea ( Rege , Scutier , Paladin , Cetatean etc. ) si mai mereu era full , daca nu eram cu 2-3 playeri in minus.
Si pentru aia care nu mai stiu , da , eu eram ownerul lui , si da , RPG a fost server principal aici.
Jucam RPG , jucam in evul mediu , rankuri de asemenea ( Rege , Scutier , Paladin , Cetatean etc. ) si mai mereu era full , daca nu eram cu 2-3 playeri in minus.
Si pentru aia care nu mai stiu , da , eu eram ownerul lui , si da , RPG a fost server principal aici.

Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld
- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Status: I'm a angel
LeBox stiu dc zici ca era super pt ca erai owner dar e istorie acel server fara suparare
- full skill
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Comenteaza-i si lui Tyrexel , si el a pomenit de MC.Minecraft-Romania.com , care si el este " istorie " . Ai tupeu sa-i spui si lui lafel ?TheTyky wrote:LeBox stiu dc zici ca era super pt ca erai owner dar e istorie acel server fara suparare

Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld