LeBox wrote:Cine se risca sa-mi dea si mie gradul de "FOST-MODERATOR" , va rog ?
Nu se da pomana.Comunitatea s-a schimbat de cand nu ai mai trecut tu pe aici.
Vai , dragă -.. deci gradul de fost-moderator nu se da persoanelor care au fost moderatori , am inteles , atunci schimbatii numele la grad , ce naiba.
Fost Moderator se da de la Moderator Ajutator+, iar cei care nu sunt la Fosti Moderatori ori au fost in teste (Moderator simplu) ori au facut prostioare, acest rank este doar pentru cei ce merita.
Cat despre surv, nu dorim sa detaliem, Equinox si-a facut-o cu mana lui, nu avea respect pentru voi si comunitate.
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.
LeBox wrote:Cine se risca sa-mi dea si mie gradul de "FOST-MODERATOR" , va rog ?
Nu se da pomana.Comunitatea s-a schimbat de cand nu ai mai trecut tu pe aici.
Vai , dragă -.. deci gradul de fost-moderator nu se da persoanelor care au fost moderatori , am inteles , atunci schimbatii numele la grad , ce naiba.
Fost Moderator se da de la Moderator Ajutator+, iar cei care nu sunt la Fosti Moderatori ori au fost in teste (Moderator simplu) ori au facut prostioare, acest rank este doar pentru cei ce merita.
Cat despre surv, nu dorim sa detaliem, Equinox si-a facut-o cu mana lui, nu avea respect pentru voi si comunitate.
Equinox si-a facut-o cu mana lui, nu avea respect pentru voi si comunitate
Aceste vorbe mi-au placut si stiu de ce.El intodeauna deschidea o cearta,el mereu se certa cu aproape toti