Bastion

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

Fost Moderator
Fost Moderator
Status: Offline
Registered for: 13 years 7 months
13

Bastion Post by TyreXel »

Image

Recenzie: Nu prea exista cuvinte care pot sa exprime cat de mult mi-a placut acest joc, este o idee unica si poate chiar printre primele si singurele jocuri care au un narator (cu o voce chiar foarte sexy pot zice) care vorbeste/povesteste pe tot parcursul jocului. Povestea este una de nota 10 insotita de o coloana sonora care la fel este de nota 10. Acest joc are cam ~10 ore de normal gameplay si poate peste 15 ore de hard gameplay (daca iti plac provocariile). Daca inca nu detii Bastion atunci nu mai sta pe ganduri si cumpara-l !

Nota grafica: 10 (peisajele sunt 2D, dar sunt realizate asa de bine de catre designerii jocului ca te fac sa iti imaginezi ca joci o poveste din carti)
Nota gameplay: 9 (cam dificil cu partea de control, camera fiind concentrata doar pe personaj, fara posibilitatea de a o rotii, dar mecanica luptelor si a miscarilor sunt bine realizate)
Nota story: 10 (are o poveste de nota 20 daca ar fi posibil, iti da impresia ca traiesti o poveste din cartile acelea din care ti se citea cand erai mititel, impreuna cu peisajele si cu povestea, jocul merita aceasta nota)
Nota finala: 9.66 (daca vrei neaparat un joc in care sa ai o poveste bine construita, ai nevoie de putina drama si vrei sa ramai placut impresionat, atunci Bastion este alegerea potrivita)

Trailer:
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.

Image

Nick in game: radicalTERRA

"Nothing is real, everything is permitted."

[spoiler=Expand]Image

Image[url=steam://friends/add/76561198018875447]Image[/url]

[/spoiler]
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”