MOTD, chat-messages, conflict comenzi

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +2
skill +2
Status: Offline
Registered for: 13 years 6 months
13

MOTD, chat-messages, conflict comenzi Post by bahrim000 »

Salut, duoa cum vedeti in titlu, am putine probleme...
defapt daca stau bine si ma gandesc nu sunt probleme, ci mai bine zic "preferinte".

1.Daca ma puteti ajuta sa fac la Motd, sa se schimbe cand cineva da refresh!
2.Cand intra un player pe server, nu mai arata in chat ca a intrat. Inainte aparea ceva gen "SydKane join on server" sau ceva de genu...
3.La spam guard imi interzice comanda /sg join, aceasta comanda este pentru a intra in survival games!
si trebuie sa scriu /survivalgames join... si daca scot spamguard, imi merge comanda /sg join! sper ca ati inteles..

Ma puteti ajuta va rog?... :DD
Last edited by ProWaf on 05 Jul 2013, 14:04, edited 3 times in total.
Image

Image
skill +2
skill +2
Registered for: 11 years 11 months
11
Status: A bad workman always blames his tools. ;)

Re: Am putine probleme!... Post by Vin DieseL »

Iti propun MultiMOTD il poti configura cum vrei tu,poti pune culori il poti gasi aici http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multimotd/ Sper ca te-am ajutat ! Salut
Image
skill +2
skill +2
13

Re: Am putine probleme!... Post by bahrim000 »

Mersi... mai ajutat:D

MAI RAMANE DE REZOLVAT 2 PROBLEME :

2.Cand intra un player pe server, nu mai arata in chat ca a intrat. Inainte aparea ceva gen "SydKane join on server" sau ceva de genu...
3.La spam guard imi interzice comanda /sg join, aceasta comanda este pentru a intra in survival games!
si trebuie sa scriu /survivalgames join... si daca scot spamguard, imi merge comanda /sg join! sper ca ati inteles..
Image

Image
skill +1
skill +1
11

Re: Am putine probleme!... Post by Sid »

bahrim000 wrote:Mersi... mai ajutat:D

MAI RAMANE DE REZOLVAT 2 PROBLEME :

2. Fii sigur ca ai doar 1 plugin de chat, si ca versiune pluginului&versiunea craftbukkit-ului sunt aceleasi.
3. Nu ai ce face decat sa iti iei alt plugin de Spam sau de Survivalgames, comanda /sg e la aceleasi.
Image
skill +2
skill +2
11
Status: A bad workman always blames his tools. ;)

Re: Ajutor general: MOTD, chat-messages, conflict comenzi Post by Vin DieseL »

La problema 2 iti propun pluginul CustomMessage il poti configura singur de exemplu cand intra cineva pe sv sa iti scrie gen : SydKane a intrat pe server si ti-l faci tu in romana e super frumos il poti lua de aici http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/custommessage/ Sper ca te-am ajutat :)
Image
skill +2
skill +2
13

Re: Ajutor general: MOTD, chat-messages, conflict comenzi Post by bahrim000 »

Multumesc mult! am rezolvat cu 3 singur:D...

dar la pluginul ala, nu merge sa folosesc /cm, adica sa vad comenzile....

Imi da o eroare...
de alt undea nu stiti ? sa fac ca sa apara in chat cand se conecteaza cnv la server?
Image

Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”