Setup

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +1
skill +1
Status: Offline
Registered for: 11 years 11 months
11

Re: Prietenii mei nu pot sa se logheze.Ajutor! Post by Sid »

Ca sa il hostezi fara hamachi, trebuie sa faci o chestie numita port-forwarding.
Dute in Run si scrie 'cmd', dupa aceea acolo scrie ipconfig.
O sa iti apara o gramada de chestii, uitate dupa un IP de genul 192.168.x.x.
Cum deschide un nou tab, si scrie ca adresa acel IP. O sa iti ceara un username si un pass, de obicei userul este admin iar parola este fie admin fie nimic.
Acum depinde de ce fel de router ai, dar ar trebui sa gasesti o optiune Forwarding sau port-Forwarding.
Si acolo trebuie sa completezi niste chestii. Aici depinde de modelul tau de router, ar trebui sa ne spui modelul pentru a putea explica mai bine.
Undeva pe pagina aceea ar trebui sa scrie ce router ai.
Image
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 3 months
13

Re: Prietenii mei nu pot sa se logheze.Ajutor! Post by silviu »

Sid wrote:Ca sa il hostezi fara hamachi, trebuie sa faci o chestie numita port-forwarding.
Dute in Run si scrie 'cmd', dupa aceea acolo scrie ipconfig.
O sa iti apara o gramada de chestii, uitate dupa un IP de genul 192.168.x.x.
Cum deschide un nou tab, si scrie ca adresa acel IP. O sa iti ceara un username si un pass, de obicei userul este admin iar parola este fie admin fie nimic.
Acum depinde de ce fel de router ai, dar ar trebui sa gasesti o optiune Forwarding sau port-Forwarding.
Si acolo trebuie sa completezi niste chestii. Aici depinde de modelul tau de router, ar trebui sa ne spui modelul pentru a putea explica mai bine.
Undeva pe pagina aceea ar trebui sa scrie ce router ai.
tocmai am scris ca am modem....si cand imi scriu ipul nu imi apare nimic zice cannot connect
skill +1
skill +1
11

Am scris din greseala router in loc de modem. Poti sa faci un prtscreen atunci cand incerci sa te conectezi?
Image
skill 0
skill 0
13

sa ma conectez la internet dupa ce se reseteaza ipul?
skill +1
skill +1
11

silviu wrote:sa ma conectez la internet dupa ce se reseteaza ipul?
Nu, sa te conectezi la default gateway, pentru a face port-forwarding-ul.
Image
skill 0
skill 0
13

Sid wrote:
silviu wrote:sa ma conectez la internet dupa ce se reseteaza ipul?
Nu, sa te conectezi la default gateway, pentru a face port-forwarding-ul.
nu te supara dar sincer,n-am nici o idee cum ma conectez la deafultgateway sau ce e aia port-forwarding
skill +1
skill +1
11

silviu wrote: nu te supara dar sincer,n-am nici o idee cum ma conectez la deafultgateway sau ce e aia port-forwarding
Pe scurt, port-forward o sa dea voie prietenilor tai sa se conecteze la IP-ul tau printr-un port( port-ul default pentru minecraft este :25565, si nu trebuie sa il mai scrii) .
E destul de simplu sa faci port-forwarding cu putin ajutor.
Uite cum sa te conectezi la default gateway, pentru a afla modelul tau de router:
Spoiler | Afiseaza
Mai intai, afli IP-ul de defualt gateway. Deja l-ai aflat, asa ca o sa sarim pasul acesta. Dupa aceea, iti deschizi browser-ul si scrii ca adresa acel IP. [img]http://img839.imageshack.us/img839/2279/5vr0.png[/img] Apesi Enter si ar trebui sa se conecteze la un 'site' si pe acolo o sa iti zica ce model de router e. Daca nu gasesti, fa o poza si posteaz-o.
Dupa ce afli modelul tau de router, o sa pot sa ma uit la interfata acelui 'site' si o sa te pot ajuta cu port-forwarding-ul mult mai simplu si explicit.
Image
skill 0
skill 0
13

deci am cautat pe net cum miai zis si a aparut asta:SpeedTouch

Information

Product Name: SpeedTouch 5x6

Serial Number: CP0620DTMJH

Software Release: 6.1.0.5

Configuration

Service Name: Routed PPP (modified by user)

INSA PE CUTIA CARE O AM DE LA MODEM ZICE ASA : speedtouch 516(i)v6/536(1)v6 multi-user adsl2+gateway da la informatii apare si multi-user router
mie mi se pare cam greu sa vorbim aici ca e cam complicat...skype nu am am doar mess ..
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: Prietenii mei nu pot sa se logheze.Ajutor! Post by bahrim000 »

OK.. OK.. OK... ai incercat modalitatea cea mai simpla?:)))))

Dute in STart>control panel>System and security>Windows firewall iar in stanga ai ceva care scrie
"Turn Windows Firewall on or off", dai acolo si bifezi la "Turn off windows firewall" la amandoua daca este cazul. uite o poza sa intelegi mai bine cum trebuie sa bifezi: http://postimg.org/image/3to4l2a2b/

Asta doar in caz ca ai windows 7.
daca ai windows xp, nuj sigur ce sa-ti zic... dar trebuie sa dezactivezi Wondows Firewall!!!

Dupa ce ai terminat toate astea, dai restart la server si sa incerci atunci!
Image

Image
skill 0
skill 0
13

am windows xp
si chiar daca dau disable,tot ip dinamic am si nu stiu cum sa fac sa se conecteze cnv la server..nu e vreo cale sa-mi fac ipul static free :DD ?ca nu am hamachi si as vrea sa fac srver normal nu sa trebuiasca sa instaleze toti hamachi sa joace pe el..
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”