Setup
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
Recent am decis sa fac un server de minecraft ca sa ma joc cu cativa prieteni.Am downloadat chestia aia de la bukkit ak facut cum zice in tutorial,am facut start.bat am scrris in el
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o true
PAUSE
l-am deschis,a mers din prima fara erori.l-am inchis am umblat la properties file sa schimb din true in false si cand am redeschis start.bat am vazut ca aparea iar online mode true asa ca am modificat si am scris,asa cum mi-a zis cnv de pe sv java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o falsePAUSE.tot nu mergea ipu asa ca am scris localhost si a mers sa joc insa nu sti ucum sa fac sa se conecteze prietenii mei pe sv.le-am dat ipu,portul si tot nu le-a mers.Am ip static si n ustiu de ce nu a mers.in start .bat imi apare asta :WARNING **** THIS SERVER IS RUNNING ON OFFLINE /INSECURE MODE!
THIS SERVER WILL MAKE NO ATTEMPTY TO AUTENTHIFICATE USERNAMES.BE AWARE.WHILE THIS MAKES THE GAME POSSIBLE TO PLAY WITHOUT INTERNET CONNECTION,ETC.
Poate sa imi zica si mie cineva cum fac sa se poata conecta prietenii mei pe sv?Multumesc anticipat!
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o true
PAUSE
l-am deschis,a mers din prima fara erori.l-am inchis am umblat la properties file sa schimb din true in false si cand am redeschis start.bat am vazut ca aparea iar online mode true asa ca am modificat si am scris,asa cum mi-a zis cnv de pe sv java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o falsePAUSE.tot nu mergea ipu asa ca am scris localhost si a mers sa joc insa nu sti ucum sa fac sa se conecteze prietenii mei pe sv.le-am dat ipu,portul si tot nu le-a mers.Am ip static si n ustiu de ce nu a mers.in start .bat imi apare asta :WARNING **** THIS SERVER IS RUNNING ON OFFLINE /INSECURE MODE!
THIS SERVER WILL MAKE NO ATTEMPTY TO AUTENTHIFICATE USERNAMES.BE AWARE.WHILE THIS MAKES THE GAME POSSIBLE TO PLAY WITHOUT INTERNET CONNECTION,ETC.
Poate sa imi zica si mie cineva cum fac sa se poata conecta prietenii mei pe sv?Multumesc anticipat!
Last edited by ProWaf on 05 Jul 2013, 14:09, edited 2 times in total.

- skill +3
- Registered for: 12 years 1 month
- 12
- Status: Codrin Bradea.
- Cont Premium: Y0da1
Poti descrie cum te conectezi la internet?
P.S. E indicat sa lasi server-ip gol in server.properties
- full skill
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
La server-ip lasa gol/pune adresa ipv4.
Sau incearca port forward daca ai router
Sau incearca port forward daca ai router
Ma' best frend: Twist.
- skill 0
-
- 13
Deci in primu rand sunt sincer,nu radeti de mn si nu jigniti.Nu inteleg intrebarea cum ma conectez la internet .dau dublu clkick pe internet daca la asta te rewferi..sunt varza la informatica,recunosc.la server ip am lasat golY0da1 wrote:Poti descrie cum te conectezi la internet?
- full skill
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
Se refera cum ai netul.Il ai prin modem/router/cablu.La asta se refera.
Daca ai modem sigur ai ip dinamic deci incearca sa faci serverul cu hamachi
Daca ai router fa port forward
Daca ai net prin cablu nu stiu care ar fi problema
Daca ai modem sigur ai ip dinamic deci incearca sa faci serverul cu hamachi
Daca ai router fa port forward
Daca ai net prin cablu nu stiu care ar fi problema
Ma' best frend: Twist.
- skill 0
-
- 13
nu stiu sa deosebesc modemul de router.dar am interbat si cred ca am modem insa nu imi amintesc daca
s-a schimbat ipul vreodata... ipul se termina in .161 nu stiu sa folosesc hamachi si n-am folosit niciodata de aceea mi-e putn cam greu.am internet de la romtelecom dolce si ca sa am internet am langa calculator o chestoie speedtouch pe care sunt 4 beculete unu power,ethernet,dsl si internet.am modem sau router?daca e unul din ele poti sa-mi explici mai clar te rog?
---din cate am vazut pe internet eu cred ca am DSL modem.ce trebuie sa fac?(va rog sa nu imi dati raspunsuri complicate)
s-a schimbat ipul vreodata... ipul se termina in .161 nu stiu sa folosesc hamachi si n-am folosit niciodata de aceea mi-e putn cam greu.am internet de la romtelecom dolce si ca sa am internet am langa calculator o chestoie speedtouch pe care sunt 4 beculete unu power,ethernet,dsl si internet.am modem sau router?daca e unul din ele poti sa-mi explici mai clar te rog?
---din cate am vazut pe internet eu cred ca am DSL modem.ce trebuie sa fac?(va rog sa nu imi dati raspunsuri complicate)
- skill +3
- 12
Routerul are un modem incorporat. Asta e sigur. Daca ip-ul tau(de la comp) e ceva de genu 192.168.xxx.xxx, atunci ai router.... Daca nu, atunci nu sunt sigur cum faci aia cu port forwarding si toata treaba. Macar poti sa-mi spui ce fel de cablu intra in acel dispozitiv( vine de la retea, nu merge la compu tau)? Adica intra cablu din ala cu mufa de cablu de telefon, de obicei gri sau intra un cablu de antena, ca la TV?
Da reply si mai vedem
Da reply si mai vedem
- skill 0
-
- 13
deci in modem vad ca intra 3 cabluri unul galben unu negru care sunt mai apropiate si unul gri mai departe...daca stiti cumva cum sa fac server fara hamachi ar fi grozav.am un prieten care are router.daca de exemplu arhivez folderul cu serverul(inclusiv start.bat plugins,craftbukkit.jar si celelalte fisierwe )si i le trimit merge sa tina el serverul?
- skill +3
- 12
Du-te la start-> all programs-> accessories-> command prompt
O sa-ti apara pe ecran o fereastra mica cu fundal negru, pe care-ti apare: C:/Windows/System32>
scrie ipconfig si da enter. Fa fereastra pe tot ecranu si trimite-mi o poza (sau posteaz-o aici ) cu ce apare... Poate poti sa-l hostezi fara hammachi
O sa-ti apara pe ecran o fereastra mica cu fundal negru, pe care-ti apare: C:/Windows/System32>
scrie ipconfig si da enter. Fa fereastra pe tot ecranu si trimite-mi o poza (sau posteaz-o aici ) cu ce apare... Poate poti sa-l hostezi fara hammachi