Reducere lag

Aici veti gasi diverse tutoriale folositoare.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 14 years 1 month
14

Reducere lag Post by Flor1N »

Pentru cei care sunt in situatia mea (1GB RAM) si au lag pe server gen pun un block,apare 2 secunde,dispare si iar apare in 3 secunde ii sfatuiesc sa deschida Task Manager >Processes,sa selecteze procesul corespunzator pentru minecraft,dati click dreapta>Set Priority>High.
Precizez ca nu e bine sa aveti alte aplicatii deschise sau tab-uri in firefox precum youtube.
skill 0
skill 0
14

Re: Reducere lag Post by Nickq »

pentru lag,la fratele meu functioneaza activarea optiunii "reduce framerate lag",desi suna rau,de fapt ajuta enorm,chiar face jocul ok pe computere praf(512 mb RAM,64 mb video card :(()
Fondator
Fondator
Status: Online
14
Mafios_X’s avatar
Loading…

Re: Reducere lag Post by Mafios_X »

Un link OFFICIAL la acest program Nickq ? :)
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !

respecta regulamentul.
skill 0
skill 0
14

Re: Reducere lag Post by Nickq »

ups,am gresit:optiunea se numeste "limit framerate",si ajuta chiar si la computerele bune!nu e nevoie de un program,e direct in joc!
altceva,optimine(http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?t=132717),care nu s-a updatat inca la 1.4_01,dar e extrem de bun,si patchul pentru carduri video integrate(http://www.minecraftforum.net/viewtopic ... 5&t=163101),care reduce lagul cand intri in chunkuri(zone din harta,asa functioneaza minecraft) noi,functioneaza mai mult in multiplayer!
Apoi,mai e McRegion,dar nici acela nu a fost updatat de la 1.2_01,deci cam asta e tot! :D
O,si F11,contrar parerii generale,E MAI BUN decat daca joci in fereastra,deoarece computerul isi concentreaza toate resursele catre minecraft daca e in fullscreen :-B

Ei,serverul e foarte fun,din pacate tre sa plec intr-o calatorie de 8 ore cu trenul:((,deci nu voi mai intra un timp!Distrati-va!
skill 0
skill 0
Registered for: 14 years
14

Re: Reducere lag Post by excaliburz1337 »

Sau probabil e de la net,eu cu 8500gt si 2gb de ram tot am probleme...E de la net,schimbati conexiunea pe fibra daca nu merge cu aceste programe!
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 11 months
13

Re: Reducere lag Post by Chimic »

Nickq wrote:pentru lag,la fratele meu functioneaza activarea optiunii "reduce framerate lag",desi suna rau,de fapt ajuta enorm,chiar face jocul ok pe computere praf(512 mb RAM,64 mb video card :(()
Minecraft merge cu minim 1gb ram
daca e 1-gb ram mere destul de greu
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 10 months
13

Re: Reducere lag Post by theo »

da a mers :)
skill +1
skill +1
Registered for: 13 years 10 months
13

Re: Reducere lag Post by SpeedO »

Multumesc mult mi-a mers !
Let's Play Minecraft :)
Image
Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Tutoriale”