am problema nu pot sa intru pe servarul vostru scrie loging in astept si dupa imi scrie internal exception:java.net.SocketTimeouteException: Read time out
cine stie ce e de facut?
problema..
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 9 months
- 13
am o problema dau sa intru in server scrie login in si dupa aceea you are not white-listend on this server am fakut kont pe forum si tot nu merge care stiu sa ma ajute add nicu_the_boss21@yahoo.com multumesc pentru atentie!!

- skill +2
-
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
deobicei da cand ii oprit serverul sau nai netu connectatTudu wrote:am problema nu pot sa intru pe servarul vostru scrie loging in astept si dupa imi scrie internal exception:java.net.SocketTimeouteException: Read time out
cine stie ce e de facut?
alta varianta nu am...
- skill +2
-
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
trebuie sa faci cerere white-listnicusor999 wrote:am o problema dau sa intru in server scrie login in si dupa aceea you are not white-listend on this server am fakut kont pe forum si tot nu merge care stiu sa ma ajute add nicu_the_boss21@yahoo.com multumesc pentru atentie!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
linku: viewforum.php?f=12
P.S citeste si regu si respecta cerintele nu da "da" in prostie ca poti avea de suferit in game dak nu respecti regu;) (fara suparare)