Salut Comunitate Minecraft-Romania as avea o problema si o intrebare: eu am FPS-ul destul de mic si intrebarea mea este:
1.Exzista vreun program care sa imi mareasca FPS-ul? Ati putea sa mi-l dati?
Trebuie sa fi mort pentru a intelege eternitatea...
,,Cei care au privilegiul de a sti au datoria de a actiona'' - Albert Einstein
Este un mod: Optifine; Inainte sa ti-l descarci iti recomand sa faci setari minime la optiunile din mc: Graphics: Fast, Smooth Lightning: Off, Render Distance: Normal/Short/Tiny. Daca faci aceste stari ar trebui sa ai minim 25 de FPS. Link optifine: tutoriale/optifine-t15669.html
Nick in joc: dazzaman12 sau FizZmc
Daca aveti nevoie de ajutor si sunt on nu ezitati sa intrebati
FizZmc wrote:Este un mod: Optifine; Inainte sa ti-l descarci iti recomand sa faci setari minime la optiunile din mc: Graphics: Fast, Smooth Lightning: Off, Render Distance: Normal/Short/Tiny. Daca faci aceste stari ar trebui sa ai minim 25 de FPS. Link optifine: tutoriale/optifine-t15669.html
Am facut asta si FPS-ul este la 22-25 dar eu vreau programe.
Trebuie sa fi mort pentru a intelege eternitatea...
,,Cei care au privilegiul de a sti au datoria de a actiona'' - Albert Einstein
Exista un program care ti-ar curata memoria ram si ar face computer-ul mai ''curat'' si asa iti va putea rula mai bine calculatorul Programul se numeste RamRush si il poti achizitiona de aici http://www.fcleaner.com/ramrush.htm
Ram sunt niste placute din PC care stocheaza memoria pana cand se inchide calculator (comparatie cu o masa de lucru, daca ai mai mult ram, masa de lucru este mai mare). Depinde de frecventa, ddr, o memorie kinston ddr3 costa 1 milion cu 4gb