2 probleme, rezolvare rapida!!!

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 10 months
12

2 probleme, rezolvare rapida!!! Post by Budinca »

Salut! Eu cu inca 3 prieteni avem un sv bukkit dar avem o problema.
1. Zona noastra de spawn este o sfera care pluteste. Din pacate, cine intra pe sv isi da spawn pe sfera, nu acolo unde ar trebui sa se intample in mod normal, adica intro piramida din sfera.
2. Cand un player coboara jos pe pamant si se duce sa isi faca casa, etc, taie din lemn iar acesta apare din nou, ca si cum avea protectie..ca si cum ai pune protectie in zona de spawn sa nu distruga playeri ce ai facut. Ideei? Va rog, ajutor rapid!!!

ma puteti contacta si personal. skype: **********
Last edited by Ic3Box on 20 Jun 2012, 15:50, edited 1 time in total.
Reason: fara date de contact
skill +1
skill +1
12

Re: 2 probleme, rezolvare rapida!!! Post by xVladyyx »

Banuiesc ca ai folosit SmartServerTools ceea ce este aiurea... Mai bine instalezi tu singur un plugin anti-grief bun, si foloseste Essentials ca acolo iti poti seta spawnul... :)
Image

Image
skill 0
skill 0
12

Re: 2 probleme, rezolvare rapida!!! Post by Budinca »

Serverul l-am facut cu tutorialul de pe acest site. Adica eu doar l-am instalat si dupa am mai luat pluginuri etc.
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years
13

Re: 2 probleme, rezolvare rapida!!! Post by Vandalism »

Folosește World Guard :)
Image
skill 0
skill 0
12

Vandalism wrote:Folosește World Guard :)
Il folosesc pt ambele probleme?
skill 0
skill 0
12

Ok, deci! Mi-am luat world guard. Am folosit diamantul pt protectie. Toate bune si frumoase pana aici. Dar!!! Daca ma duc intro zona unde nu am pus diamant ca sa o protejez, am aceeasi problema in continuare: nu pot distruge nimic! Parca toata mapa ar avea protectie-asta in cazul in care intru fara op si gm, ci doar ca player. Idei? Va rog, niste raspunsuri rapide, daca aveti cum.
full skill
full skill
Registered for: 13 years 4 months
13
Status: Fost Administrator.

Re: 2 probleme, rezolvare rapida!!! Post by MonsterKiller.MC »

Pai incearca sa te duci cat mai departe de spawn si sa incerci acolo ... Din cate stiu , nu poti construi in jurul spawnului mai departe de 50-100 de blocks de locul unde ai inceput!
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 11 months
12
Status: Feed me.

Re: 2 probleme, rezolvare rapida!!! Post by zzandrei »

Budinca wrote:Salut! Eu cu inca 3 prieteni avem un sv bukkit dar avem o problema.
1. Zona noastra de spawn este o sfera care pluteste. Din pacate, cine intra pe sv isi da spawn pe sfera, nu acolo unde ar trebui sa se intample in mod normal, adica intro piramida din sfera.
2. Cand un player coboara jos pe pamant si se duce sa isi faca casa, etc, taie din lemn iar acesta apare din nou, ca si cum avea protectie..ca si cum ai pune protectie in zona de spawn sa nu distruga playeri ce ai facut. Ideei? Va rog, ajutor rapid!!!

ma puteti contacta si personal. skype: **********
Deci chiar nu inteleg de ce acestui om ii ziceti lucruri false. Da-le op la prietenii tai si o sa poata modifica block-uri.
skill 0
skill 0
12

Ok, asta sa ma duc departe de spawn chiar nu am incercat. Op avem toti 3. :)

O alta intrebare(asta nu inseamna ca puteti uita de celelalte:P-am tot cautat pe net si nu am gasit): pe langa spawnul care il ai cand intri pe sv, poti sa mai pui alt spawn? Adica pe alte servere am vazut ca daca scri /nustiuce iti da spawn in padure, oras, etc. Cum se poate seta treaba asta?
skill 0
skill 0
12

O, da, si am setat zona de spawn unde vroiam, in sfera, dar daca ma conectez ca un player obisnuit imi da spawn tot pe sfera. What?! Ce sa ii fac?:|Ma gandesc sa sterg sfera si sa fac un oras, pe pamant. dar tin foarte mult la sfera aia si nu vreau sa o sterg
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”