Problem

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 1 month
13

Problem Post by SlayeR »

Stiu ca la cealalta problema a fost dat un T.C dar..vreau sa stiu daca este vreo problema daca mi-a fost arsa placa de baza..
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years 11 months
13
Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
Cont Premium: RazvanTheKing

Re: Problem Post by LeonardoDaVinci »

=)) normal ca e o problema
Daca e arsa,depinde si ce e ars(daca nu placa in sine).Fara placa de baza nu merge nici Mario.
Trebuie schimbata.
Even now, I still remember the white of the snow of that day
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

Image

Nu raspund la PM-uri. Nu ajut pe privat. Nu sunt sociabil. Nu ma mai puneti la respect, nu-l merit.
skill 0
skill 0
13

Re: Problem Post by SlayeR »

A fost reparata..vreau sa stiu daca e vreo problema ca a fost stricata
full skill
full skill
Registered for: 13 years 10 months
13
Status: TERRARIA FTW! ^^

Re: Problem Post by LaVrajeala »

nu din cate stiu eu nui nicio problema daca a fost arsa si acum e reparata, si eu am avut placa de baza arsa, noroc cu un prieten care le are si mia reparato, si de atunci imi merge bine, nam avut nicio problema cu ea.
Image

[spoiler]
[/spoiler]

9GAG, THE SOUL EATER
Click here => http://adf.ly/Ig6gn

Caut pe cineva cu care sa joc Battlefield Bad Company 2. Daca are cineva chef contactatima cu un pm aici sau pe fb la Cosmin Ciucioiu ^^
Fost Moderator
Fost Moderator
13
Status: - Maybe I'm bad, but I'm right!
Cont Premium: ReevoXFR
Reevo - XFR’s avatar
Loading…

Re: Problem Post by Reevo »

A fost reparata..vreau sa stiu daca e vreo problema ca a fost stricata
1. Nu stiu daca asta-i intrebarea potrivita pentru forum-ul acesta, dar in fine.
2. Spune-ne mai multe detalii nu doar ca a fost arsa.A ars de la prea mult "chin" din partea ta?(Cineva poate intelege ca ai ars-o tu cu bricheta.)
3.De unde sa stim noi daca are probleme sau nu, dar sa nu iti inchipui ca o sa mearga prea bine(daca "a suferit arsuri" grave.Probleme o sa aiba nu-ti fa griji (toate o sa aiba pana la urma).
4.Incearca tu sa vezi daca mai are probleme in timp ce a fost reparata.Asculta muzica(daca are placa audio incorporata) sa vezi daca merge sunetul, joaca ceva mai slabut chiar daca ea este buna (daca nu vrei sa "arda" din nou) si mai vezi tu pe parcurs ce merge/nu merge.
5. Bafta!
Pentru a mă contacta, trimite-mi PM.

Image

Image
Image

www.Minecraft-Romania.com
skill 0
skill 0
13

Re: Problem Post by SlayeR »

Imi merge bine muzica,celelalte jocuri dar minecraftul nu .. imi spune bad video card drivers..altceva nu ma intereseaza..
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 9 months
13

Re: Problem Post by Shmook »

Te rog nu mai deschide topicuri aiurea. Ramai la unul singur ti-l las pe celalalt deschis.
Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”