Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
am facut un server super pluginuri smeckere etc...
Dar faza e ca atunci cand sunt pe contu de owner merge tot dar pe cont de player nu merge /spawn si nici /warp ce sa fac ?
Last edited by Swich on 09 Feb 2012, 15:00, edited 1 time in total.
Reason:Titlu edited !
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥ Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici! Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Please try a different query.
am dat copy paste la Permision cum ai scris tu dar imi da Please try a different query.
Poti sa dai linkul exact ?
edit : am gasit Permissions Bukkit-1.1 si nu merge spune ca n-am permisiune
Si cand sap nu ma lasa am incercat peste tot
Daca scot pluginul permision atunci cand vreau sa dau warp arta pot dar cand dau warp spawn sau /spawn nu merge scriu da nu face nimi
la warp exemplu : /warp spawn warping to spawn dar nu ma duce acolo dar in alte warpuri merge
la spawn : /spawn : Nu scrie nimic raman pe loc si nu se intampla nimic nici in chat nu apare desi depe accontu de owner merg toate
Trebuie sa modific zona spawn ? poate nare loc sa se duca in zona spawn playeru sau nu stiu ...
va rog ajutatima
Hmm, incerca totusi sa downloadezi permissions sau Group manager ! Incearca si alte versiiuni la permissions sau Group Manager ! Sau daca nu, scrie de pe owner /setspawn Default !
Lasami reply daca ai reusit !
nu a mers probabil unu dintre pluginele mele blocheaza spawn deci fiti atenti am facut si warp spawn dar zona aia are ceva ... doar own poate daca are cineva team wiever sa dea pm cu id de mess