IT - 5 Moduri de a utiliza Regedit

Aici vom discuta pe tema IT care va include : c++, visual basic, php, html, css si multe altele; veti gasi si diverse stiri.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +1
skill +1
Status: Offline
Posts: 54
Registered for: 12 years 4 months
12

IT - 5 Moduri de a utiliza Regedit Post by ackerley »

Am discutat deja cum sa re-activam Task Manager si alte probleme care pot fi rezolvate utilizand Registry Editor pentru Windows. Acum, utilizatorii pot experimenta o dilema serioasa, cazul care
Registry Editor este dezactivat. Acest lucru poate fi din cauza unui troian, virus, spyware sau o infectie Malware pentru sistemul dumneavoastra.




Acest lucru creează un pas înapoi pentru soluţiile de diferite alte probleme, utilizând Registry Editor. Cu toate acestea, cât de mult complicat această problemă poate părea, cu siguranţă nu este incurabil. De fapt, noi, în acest articol se va discuta despre cât de simplu este de a re-activa Registry Editor.Stabileşte, pe care le arată aici, locul de muncă în Windows XP, Windows Vista şi, de asemenea, în Windows 7.

Fix 1: De la comanda Executare

Click pe butonul "Start" şi apoi selectaţi "Run", sau pur şi simplu apăsaţi "Tasta Windows + R". Cererea Run porneşte şi în copie caseta şi lipiţi următoarea linie:

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
/v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
Image

Faceţi clic pe OK, apoi reporniţi computerul. La repornire, Registry Editor pentru Windows este re-activat.



Fix 2: Prin eliminarea fiÅŸier regedit.com

O altă soluţie simplă pentru a re-activa Editor Registrul este de a redenumi "regedit.com" la "Regedit.exe". Uneori, unii virusi sau malware incarca un "regedit.com" fişier în sistem. Acest "com". Fişier este de obicei un zero manechin fişier octet care inlocuieste fie real "regedit.exe" fişier sau se adaugă ca un fişier nou. Acum, când tastaţi "regedit" in "Run" caseta, este rulata această "com". Fisier este executat, mai degrabă decât real "exe." Fişier, deoarece ". Com" fişierele obţine o preferinţă mai mare decât "exe." Fişierele în procesul de executare a unui program.

Deschideţi unitatea în cazul în care sistemul de operare Windows este instalat.
Apoi, deschideţi folderul numit "Windows" din acea unitate.
Comunicarea în cazul în care fişierul "regedit" este o ". Com" zero fals fişier octet sau nu.
Dacă este aşa, apoi ştergeţi-l definitiv.

Image


În caz de invazie a unui vierme numit "W32.Navidad", "regedit.exe" devine redenumit "regedit.com". În acest caz, trebuie doar să redenumi "com". Fişier cu "regedit.exe". Veţi fi acum posibilitatea de a accesa Registry Editor în mod normal.


Fix 3: Prin editarea de politică de grup

La început, du-te la Start> Run sau pur şi simplu apăsaţi "tasta Windows + R". Tip "gpedit.msc" în caseta Executare şi faceţi clic pe OK.
Image

Group Policy Editor se deschide. Navigaţi la User Configuration> Administrative Templates> System. Acum, pe partea dreaptă a Group Policy Editor, în "Setting" coloana, dublu click pe "Prevent Acess to Registry Editing Tools".

Image


Properties apare şi aici, modificaţi proprietatea de a "Not Configured". Dacă este deja acest lucru, selectaţi "Enable" şi să o aplice. Apoi repeta procesul Fix 3 pentru a schimba setarea la "Not Configured". Astfel, se elimină Dezactivează Registrul valoarea Instrumente cu succes. Faceţi clic pe Apply, apoi OK şi ieşiţi din Group Policy Editor

Image

Reporniţi sistemul dumneavoastră. La revenirea din reporniţi, Registry Editor este activat din nou.


Fix 4: Prin VB script

Un alt mod de a rezolva această problemă este cu ajutorul unui script Visual Basic. În funcţie de poziţia sa în registru, script-ul activează sau dezactivează Registry Editor. Doug Knox, un Specialist Microsoft, a creat un astfel de script VB "reg_enable.vbs".Download This. Salvaţi acest de pe desktop din sistemul dumneavoastră. Asiguraţi-vă că pentru a salva acest fişier cu extensia "vbs.".

Image


Acum urmaţi paşii de mai jos:

Faceţi dublu clic pe fişierul descărcat pentru al executa.
Dacă vi se solicită o parolă de administrator, introduceţi-l şi apăsaţi ENTER.
După ce se face acest lucru, reporniţi computerul.

Editor dvs. Registrul este re-activat de completare a repornirea sistemului.

În loc de dublu click pe fişierul, puteţi deschide, de asemenea, o fereastră Prompt comandă făcând clic pe Start> Toate programele> Accesorii> Command Prompt.

Acum, tastaţi cd / d% userprofile% \ desktop. [Înlocuiţi userprofile%% de numele profilului de Windows a utilizatorului].
Apoi reg_enable.vbs tip wscript.exe şi apăsaţi ENTER.
EXIT Tip şi apăsaţi ENTER pentru a închide fereastra Command Prompt.

Dezactivează Registrul Instrumente de politică devine eliminate, şi poti accesa Registry Editor în mod normal.







Fix 5: Prin instalarea UnHookExec.inf

Uneori, invaziile de cai troieni, viermi etc modificări coajă> deschis> comandă intrările registry. Fiecare proces de executare a unei ". Exe" file, execută virusul. Într-un astfel de caz,

Vizitaţi site-ul Symantec website si download the “UnHookExec.inf” file.
Salvează acest fişier pe desktop-ul dumneavoastră asigurându-vă că extensia este "inf.".
Dati click dreapta pe acest fişier şi alegeţi pentru a instala.
Cu proces finalizat, reporniţi sistemul.

Image


Reluarea Windows după repornirea sistemului, restabileşte intrările de registry de comandă şi Registry Editor este re-activat.

Oricare dintre cele de mai sus pot fi folosite pentru a re-activa Registry Editor. Aceste remedieri de muncă, în toate versiunile de Windows.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii IT”