BlazeTeam RO

Aici vom discuta despre joc in sine; atentie, nu rezolvam probleme in aceasta sectiune ci discutam si ne lamurim cateva nedumeriri!

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

Forum rules
Ajutor la propriul tau server aici: ajutor-server/
Ajutor la jocul Minecraft aici: ajutor-joc/
skill 0
skill 0
Status: Offline
Posts: 3
Registered for: 12 years 8 months
12
Location: Barcelona , Spania ATM
Contact:

BlazeTeam RO Post by GiveUpTheFeeling »

BlazeTeam , un cuvant care o sa-l auziti foarte des datorita unei echipa formata din mai multi membri .Vizionand aceste viedeouri va veti intalni cu intamplari comune din minecraft care e posibil sa vi se intamplat si voua va recomand cu drag sa ii urmariti pe youtube sunt foarte amuzanti si deosebiti.
Anuntul oficial va fii mai jos. Echipa blaze team nu se axeaza doar pe minecraft . Ea se bazeaza cam pe orice joc existent si destul de reusit.Se zvoneste ca vor scoate cateva episoade si cu fanii.. cine poate sti ? Oricum , ce e concret e ca se pricep si va veti amuza si nu va veti plictisi pe parcursul video-urilor.In acest moment echipa are 4 membri : JeffXtreme , GhostRo(alias Bloo) , cL1cK , bc94vld. Cu acestia vom merge in lumea jocurilor si ne vom distra.Recomand acest channel pentru cine este pasionat de video-uri.

Anunt oficial:
"S-a infiintat oficial echipa Blaze! Impreuna cu voi vom explora,vom descoperi,vom rade,vom glumi,ne vom distra si in cele din urma vom termina jocurile.Asa cum ziceau primii creatori ai jocurilor: "Jocurile sunt facute pentru a te distra" , noi oferim spectatorilor o experienta amuzanta,profesionala , deloc plictisitoare.Ne puteti gasi pe noul channel de youtube: www.youtube.com/BlazeTeamRO si va asteptam pe el cu drag."

P.S: Nu sunt membru BlazeTeam!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii minecraft”